Pokahontas
Ekspert
Za srce si me ujela mislio sam da smo bffLeo, loše se foliraš da ovo nisi ti poslao.![]()
Ceremonija predstavljanja plus uživo semafori, pa ja sanjamPišem prve utiske uživo, u vozu sam naredna 2,5 sata pa eto!
1. Valentine - Pirane - vrlo može!! Volimo ženski bop na početku.
2. Beach Weather - Sex, drugs, etc. - kako je krenula, rekoh evo smora ali lepo me izvozala do kraja!
3. Maria Jose Llegro - Me miras pero no me ves - ne sećam se koja je serija ali nešto na Netflixu špansko. Skinuta mi pesma sa spiska! Volim mnogo!
4. Chris Grey - Let the world burn - posle bengera, ova mi je malo underwhelming.
5. Illumishade - Here we are - kad tako počne s đitrom, mora bude dobro, i nije me razočaralo.
Slušam stranicu po stranicu pa nije baš lajv![]()
Gde si do sad bila da učestvuješ Cipelo!!! Propustila si zabavuNajtežih se ljudi ovo je bolje od bilo kog ESCa
View attachment 23238
Stevan je u penziji.Kada sam čitala kakvi su vanzemaljski zadaci bili ranije, rekoh, nema veze biću samo komentator
View attachment 23239
Zaboravio si ranac na stanici...Pišem prve utiske uživo, u vozu sam naredna 2,5 sata pa eto!
1. Valentine - Pirane - vrlo može!! Volimo ženski bop na početku.
2. Beach Weather - Sex, drugs, etc. - kako je krenula, rekoh evo smora ali lepo me izvozala do kraja!
3. Maria Jose Llegro - Me miras pero no me ves - ne sećam se koja je serija ali nešto na Netflixu špansko. Skinuta mi pesma sa spiska! Volim mnogo!
4. Chris Grey - Let the world burn - posle bengera, ova mi je malo underwhelming.
5. Illumishade - Here we are - kad tako počne s đitrom, mora bude dobro, i nije me razočaralo.
Slušam stranicu po stranicu pa nije baš lajv![]()