264. FSC - Prvi mačići se u vodu bacaju

Jedno davnašnje izdanje debitanta zelenog i pobednik koji nas vraća u nomadski život na moderan način

6Danny.jpg

@Djole89 ovo izdanje dok gleda krvoproliće u polufinalu znajući da ide dalje nakon što se popeo na tron sa ovim bengerom:
media_11100918ec409e6ee690710c155b345441cca8f08.jpeg

miss-me.gif

početni.webp

#FSCthrowback

Prisetimo se Amerovizije, prošlog izdanja u našoj organizaciji kroz rekapitulacije finala. Kao i svaki put do sada, pesme će premijerno biti predstavljane u rekapitulaciji insertima od po 20 sekundi.

Ne zamerite što ćemo ovaj put imati inserte od 20 sekundi umesto 25, skontali smo da je 20 sasvim dovoljno da se shvati esencija svake pesme, a takođe da ne bude predugačak video za gledanje :)

View attachment 23204

#FSCthrowback

Prisetimo se Amerovizije, prošlog izdanja u našoj organizaciji kroz rekapitulacije finala. Kao i svaki put do sada, pesme će premijerno biti predstavljane u rekapitulaciji insertima od po 20 sekundi.

Jao a Destrijeva Grace mi je postala guilty pleasure i dobila je tad jak 1 poen! ♥️

I to je za svaku pohvalu, uzbuđeni smo što nam novi tjedan počinje sa velepnom manifestacijom predstavljanja pjesama koja ne sumnjam da će izgrmit

Poki je stvarno kreativan, dodatno me kupuje tema jer obožavam mačke 🥰 Njegovu prethodnu organizaciju obožavam a i ova preti da će biti sjajna.

Back