I Polufinale
01. Valentina - Pirane - Prvi put čujem ovo i baš mi se dopada! Beat ekstra, početak fsc-a kreće vruće!
02. Beach Weather - Sex, Drugs, Etc. - Znam ovu čilicu od ranije, pustim je sebi ponekad. Meni prija, za vas ne znam hue hue.
03. María José Llergo - Me Miras Pero No Me Ves - Vrlo mistično, intenzivno, arlaukajuće scene koje volim. Dopalo mi se.
04. Chris Grey - LET THE WORLD BURN - Dobra je pesma, dark romance pop vibes, kvalitetan fsc entry štobse reklo.
05. ILLUMISHADE - Here We Are - Ima mi tu neku Nightwish energiju, okej mi je ovo skroz. Sad ne znam kako će mi se kotirati u ocenama, nemam zamerke.
06. Alkyone - Apano stin Triantafyllia - Uff, sviđa mi se ovaj etno! Ima tih zurli ko kod nas, al ovo horsko pevanje me jako radi.
07. Ekoh - Hole In Your Head - Stefan28 rok! Sasvim dobro za rok pesmu, drži mi pažnju energija i spot!
08. Macha Ravel - Traume - Ovo me nekako nije osvojilo, bilo mi je malo i dosadno.
09. GROSSSTADTGEFLÜSTER - ICH KÜNDIGE - Ma ovo je teška kidalica, juuu! Šta dodati, a da me ministarka zdravlja ne proglasi bolesnim xD
10. Didirri - Obsolete Machine - Ovde mi je muzika poprilično kvalitetna, iako mi on ovako kao vokal možda nije nešto što me kupuje. Al lepo je, treba dati šansu.
11. Jackson Wang - Cruel - Pa ima taj neki sexy vajb pesma, samo spot mi nije toliko sexy. Onako.
12. PARG - ARAJ - Ovo mi se sve sviđa od a do š, dramatika super! Još mi ovaj jezik daje na egzotici, ne mogu da provalim koji je. Super.
13. Alex Warren - Chasing Shadows - Nije mi zaživelo, bilo mi dosadno.
14. Spiritbox - Circle With Me - Ufff, pržično! Sviđa mi se, veoma je energično i vokal mi je super!
15. Livingston - Last Man Standing - Pa nije ovo bilo loše, svideo mi se minimalizam. Njegov vokal mi popravlja utisak u pesmi jer tekst je onako, a on simpatičan. Dobar utisak.
16. Sail North - Tale of The Shadow - Ovo mi je zabavno kao pesma, ta keltska melodija isto super, al ne bih ovo baš sebi na ripit. Okej mi bilo sad da čujem.
17. Tomris – Qısqanır - Ma ko je ova gospođa?! Iz kog ste vi podruma?! Sve je sirotinjski al mi se sviđa!
18. FKA twigs - Two Weeks - Presporo mi je bilo i kao nikad kraja.
19. NIKOLA ADAMOVIC - CRNA MAGIJA - Pa kao jeste bit okej, al meni je on karikatura.
20. Josh Breaks - Easy - Pa dobra je ova strejtaška pesma skroz. Ima to nešto.
21. Ashe - Moral of the Story - E ovo znam od ranije i meni je ovo jako lepo!
22. Citizen Soldier - Strong For Somebody Else - I ovo je skroz korektno.
23. Donna Missal - Keep Lying - Pa bome i zatvaranje je dobro, ovo polufinale je poprilično konkurentno. Podseća me na neku pesmu sa Amerovizije.
II Polufinale
01. DESINGERICA - CCOKOLADA - Pa jeste dobar beat, al baš mi je i on karikatura ne znam kako da ga percipiram.
02. Madalen Duke - How Villains Are Made - Još jedna pesma koju znam od ranije, definitivno je nešto što bih i ja pokušao da pošaljem u nekom trenutku. +++
03. Saint Levant - Nails - Pa meni se ovo dopalo, ima neku čar i voza.
04. Cesare Cremonini - Poetica - Kvalitetna kompozicija, al ne drži mi puno pažnju.
05. 헤이즈(Heize) - '빙글빙글 (Prod. R.Tee)' MV - Sve je kao neka melodija kad zvoni telefon, okej al ništa impresivno.
06.
AVAION, BUNT. - Other Side - Ovo mi držalo pažnju, prijalo mi, svidelo mi se.
07. Jeck - Parapluie - On mi je presladak, pesma isto slatka. Nije sad da me ova pesma radi ko neke druge, više je do toga jer je on simpa. Al ima setno veselu notu.
08. Lxandra - The Elephant - Ovo mi je top, sviđa mi se kako ima tu dramatičnu gradaciju. Po ukusu i s ukusom.
09. Ольга Бузова - Мало половин - Ovo mi se isto poprilično sviđa. Volim ove đus vodka pesme kad je leto.
10. Dylan - Rebel Child - Pa malo me smarala pesma, al nema veze prošla je.
11. Alexander Stewart - House Of Cards - Nije ova pesma za mene iskreno.
12. Ena x Summer Deaths - Amfetamini, sedativi - OVO ODLIČNA KIDALICA! Svaka čast, ovo ću nastaviti da slušam!
13. GEN.KLOUD - Lies - Ovo je sasvim dobro, ima smisla.
14. Zubi - Sugar - Pa ima mi neki vajb, nije konkurentno al super je imati chill muziku.
15. MIRAVI - Воля - Od cele pesme meni se sviđa njen kostim.
16. Ivana Babić - Priđi Bliže - Osrednje.
17. Ditonellapiaga - E' tutto vero - Ova pesma pretenduje da mi bude favorit izdanja.
18. CIL - Bloodsucker - Pa i ovo ima smisla i prijalo mi dok sam slušao. Uff, teška konkurencija, neke dobre pesme će izvisiti za poene.
19. Artemas - i like the way you kiss me - Ovaj podrum ima 45 miliona za mesec dana, ja ovo čuo nisam. Pa okej, ima mi dobar zvuk.
20. Tsar B - Escalate - Ma još samo zmije čekam da izađu, sviđa mi se! Sexy sound.
21. Sabrina Carpenter - Espresso - Ova pesmica mi skroz simpatična i slatka i čuo sam je ranije, nisam očekivao na fsc-u tako da lepo!
22. z++ - sedmo nebo - Chill varijanta, privuklo mi pažnju, onako za neku pozadinsku priču.
23. Lele - Ora mai - Iskreno, bilo mi jako dosadno, kao da mi se nije slušala pesma.
24. Telenova - Power - E ovakve limunadice su mi super, kad se zapravo i pije ladna limunada.
Rezime: Poprilično jak fsc, treba eliminisati puno dobrih pesama.