PRVO POLUFINALE
Adam Englund - Rödvinsläppar -Prijatna pesma u svakom slučaju, nema šta ovde da smeta, no nema te eksplozije i kulminacije koju fanice vole.
Ásgeir - Youth - Pa ovo je interesantno gledati kroz prizmu spota, atmosfera okej, al da sam nešto lud za onim što sam čuo nisam. Al' to je obično znak da pesmu treba poslušati još koji put.
Barbara Tinoco - Ensina-me a voar - Interesantno dosadno. Kao, ima elemente koji mogu da mi se dopadnu al problem je što mi ne drži pažnju.
Björk - Hyperballad - Obožavam Bjork. Njen misaoni tok je pod znakom pitanja kao i njene pesme ali to mi je kul.
BRÍET - Hann er ekki þú - E ovaj zvuk mi se sviđa, osećam se kao na svom terenu. Estetika on point.
Diogo Piçarra - Vem Dançar Comigo - Dosadno.
Gaia - Estasi - E ovo mi dobro dođe sada, razveselilo me i uputilo ka lepim osećanjima.
Gonzalo Hermida - Misteriosa -Miligram latinos. Pa nije mi se dojmilo.
Holden - Randagi - Ima delova u pesmi gde mi se instrumentalni deo izrazito dopada, al ovaj preterani autotjun glas ne volim da čujem i dok repa ko da mi renda uši.
Julie Bergan - Kiss me better - Juu što je dobar ovaj eurodance. Podseća me na nešto, ova pesma ko da već postoji.
Kream - Sweat - Uuu nastavlja se dobar niz da me malo dignu pesme iz mrtvih! Volimo zvuk.
LIAMOO, Klara Hammarström – Guld, svett & tårar - Smaraju me navijačke pesme generalno, totalni promašaj.
Madame - Aranciata - Imala je zanimljiviju pesmu prošle godine, ova me nije kupila. Nema za šta da se uhvati, šta je refren šta je strofa. Kao da je ukrala malo od Džordžija i Bekvalac sample.
Neea River - Cyanide - E ovo mi je odlično recimo, konkretna pesma benger.
Outlandish - Locura - Gomila neke buke bez povoda, tako bih komentarisao.
Raffaella Carrà - Pedro - Ovo bukvalno pesmetina polufinala, poprilično sam uživao u ovom klasiku! Načuo sam okasnelo da je ovo novija generacija iskopala i profurala kao tiktok hit. I posle kao gen z ne vole stare pesme, važi.
Santi Francesi - occhi tristi - Mislim da ih dodika slao na nekom izdanju kad sam ih prvi put upoznao i bili su mi ekstra. Ova pesma mi još bolja!
Scarlet Pleasure - What a life - Žao mi je, al ništa od ovoga.
Stan - Tora lipo - Ni ovo nije moj fah.
Upa Dance - Morenita - Bukvalno najnebitnija pesma u seriji jer je se ne sećam a gledao sam, kakva ironija.
DRUGO POLUFINALE
Agoney - Más - E pa ovo mi se dopalo. Jeste malo kliše, al pristojno je i emituje nešto.
Aurea - Busy (for me) - Fenomenalno od a do š. Svaka čast.
Bess - Kyyneleet Sateessa - I ovo ima dobar zvuk, sviđa mi se melodija lagana. Elf jezik ima neku posebnu draž.
Borknagar - Voices - Ovo je kvalitetna distorzija, budi poprilično mračne emocije iz kojih pokušavam da se iščupam. Možda mi samo nije vreme, možda mi je ovo pesma više za poznu jesen.
Coma_Cose - MALAVITA - E ovo je baš zanimljivo, dopalo mi se! Dobra energija.
Ermal Meta - Mediterraneo - Pa isto jedna kategorija prijatnih pesama, okej poslušati, al da me impresionira ne. Samo ok.
Gåte - Svik - Nisam iz ove sekte, ja sam iz neke druge.
GusGus ft. Vök - Higher - E ovo je moja sekta, bravo!
Jay-Jay Johanson - So Tell The Girls That I Am Back In Town - Vuče malo na Depache Mode zvuk, onako, prijatno je. Bolje od drugih prijatnih, za trunku ima nade.
Kleerup ft. Marit Bergman - 3 AM - Sve mi ovde nekako zakasnelo, al moguće da je i zbog naziva pesme tako. Ne znam, kao okej je ovaj zvuk al ništa me nije uhvatilo da kažem sviđa mi se, štaviše nebitno mi.
Lacuna Coil - Our truth - Ovo će itekako da se istakne u ovoj konkurenciji. Meni je korektno, al zna se da postoji publika koja ovo obožava.
Lola Indigo - Las Solteras - E pa i ovo me fino izvozalo, izgleda da mi prijaju letnji vibe pesme ne mogu više da mirujem treba mi strujni udar.
September - Cry for you - Da znate da sam se setio ovog hita čim se otvorila tema, al nije mi palo na pamet da pogledam jel pesma bila. Super, ja ovo volim da čujem.
Noelia Franco - En ruinas - Jedan art performance pesma. Okej je pesma, niš spec, samo ovaj zoom na njene ekspresije u spotu mi se ne dopada jer vidi se da fejk namešta facu.
Peggy Zina - Eimai kala - DM sat muzika.
Ruben - Running - Bolja mi njegova prethodna pesma makar konkretnija, ovde pesma ne postoji samo neki zvuci postoje.
Saveus - Levitate me - Jedna lepa kompozicija, prijalo je poslušati, imaću u vidu da mi je poprilično bilo prijatno.
Sivert Høyem feat. Marie Munroe - My Thieving Heart - Još jedna u nizu dobra pesma, kapućino momenat postoji to me radi u poslednje vreme.
The Travellers - Simili - Ništa mi se ovde nije dopalo.
Winona Oak - Piano in the sky - Da ima pravde, ona bi bila pobednica ovog izdanja. Baš volim da slušam njene pesme.