266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Trenutno smo na 23 prijave, a ono što je super jest to što su i sjever i jug jednako zastupljeni (12-11), nadamo se da će tako biti i do kraja!
Prijavljujte se da imam šta da radim, prebrzo sam izradio sve banere 😭

I mene zanima. Poslednji put se priča na tu temu povela kada je Filhy ispao kao org. a to je bilo pre osam izdanja.

Isto ovako se osećam. :D

Elem, kad će ono pravilo da Organizator ide direktno u finale biti konačno uvedeno?
Kada se bude videlo kako to tačno implementirati. Bilo je nekih predloga, uglavnom nedorečenih. Kada se glasalo za to, nisam bio nešto za to da se glasa za nešto što nije razrađeno, pa su ljudi glasali bez ideje šta dalje. Zbog toga je i ostalo na tome. Glasanje je bilo samo jedan od bar dva koraka.

A šta je bilo s onim predlogom da se pobednik i organizator automatski rasporede u dva polufinala, a ostali takmičari da se rasporede kao sad?

Kada se bude videlo kako to tačno implementirati. Bilo je nekih predloga, uglavnom nedorečenih. Kada se glasalo za to, nisam bio nešto za to da se glasa za nešto što nije razrađeno, pa su ljudi glasali bez ideje šta dalje. Zbog toga je i ostalo na tome. Glasanje je bilo samo jedan od bar dva koraka.

Pa hajde da razradimo plan za dalje? ^^

Pa pišite u temi za pravila, dajte predloge. Što se tiče tog predloga da pobednik i organizator idu u dva različita polufinala, delimično ok ako ne bude boljih predloga. Možda bi se tako moglo pretpostaviti koje su to pesme, a treba videti i po kom pravilu odrediti ko ide u koje polufinale.

Pa i sad se pogađa šta je pesma direktnog finaliste jer znamo u kom je polufinalu, ništa novo.

Dakle jedino da utvrdimo kako ih rasporediti.

Back