266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Bili ste simpa kad ste se prepucavali u SSF, sad vam već pada rejting

srbia-fake.gif
Samo neka padne više, da se nikada ne digne 😁

Pored HD, instant asocijacije na taj Markov FSC su mi predivna Polnalyubvi - Kometi (Milos-S, mojih 12p i šok NQ) i Boxyjeva Jolka - Nechego terjat, koju sam naknadno još više zavoleo. 🫶

U Arsenatu se trenutno održara interni izbor za pjesmu u ovom epskom ratu.
Stanje je napeto, mnogi lobiraju, mnogi se guraju a vrh države je smenio Sorayu Saru sa čela delegacije jer su isplivale kompromitujuće fotografije sa aftera u Bebilendu.
Naravno, krtice i zmije su radile svoje i čim pre doturile nekome od gore slike i snimke, izjela ih je ljubimora zbog našeg dobrog plasmana. Soraya je pre odlaska iz Bebilenda gepekovala koga je trebala a na zgradu gde se održavao after bačena je bomba, što je, sumnja se, isto Sarinih ruku delu, kako bi se uništili dokazi. Soraja je jako besna na organizatore zbog ovih fotografija.
Nema sumnje da je prethodno izdanje sa svim tim sporednim dogadjajima bila kap koja je prelila čašu u vrhu države te se postavlja pitanje ko će, nakon Jasmine Ane i Soraje Sare sesti na tron ove delegacije.

Dobro jutro, lijepa je vijest da imamo polufinala, što i nije neka vijest zapravo lol

Meanwhile, ja nakon dva dana istraživanja i sjevera i juga ne bih li našao dovoljno dobru pjesmu jer do samog kraja ne znam šta će me zapasti:

538eefd383698a4babed60433f565830.gif

Mora da je tad Srbovizija bila popularnija, nema drugo objašnjenje!

Mogu misliti šta bi se sad desilo da je ta tema ponovljena.

Je l' smo i dalje egal sa prijavama sever/jug?

Šta mislite, koje države s obje strane prednjače trenutno?

S jedne strane jedna država ima 7 prijava, s druge strane jedna ima 6

Back