Pa pitanje je ko je kome vece traume stvorio na tom FSC.Ono kad ti @Vax'ildan stvori traume.
Pa pitanje je ko je kome vece traume stvorio na tom FSC.Ono kad ti @Vax'ildan stvori traume.
Ma koliko puta trebamo ponovit da je to aquapark!!!Odmah severno od Bebilenda je Rolex sa onakvim oblikom. Ne znam šta treba da pomislimo!![]()
Jel naplaćujete ulaz?View attachment 24006
Zar vec 100? Ja ni nemam pojma dal sam uopste presao 50...Možda pošaljemo Džehvu da se malo povata sa Leom u Lidlu kada bude neka akcija za piletinu
A i bliži nam se 100. učešće, ovo je 98... Tako da ne bi bilo loše da mama Džehva malo protrlja tu Leovu čarobnu lampu![]()

Dobro sam onda 'promašila' xDPretpostavljam da si, ne znajući, pri otvaranju teme, pisala tekst u onom trećem prozoru (postoje tri, discussion (on je najviše korišćen trenutno na forumu), poll (ovde mislim da je jasno svima i ne mora se dodatno objašnjavati kada se koristi) i article koji omogućava da prvi post bude pinovan i pojavljuje se tako na svakoj strani). To je i mene zanimalo, pa sam pogledala.![]()