266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Možda pošaljemo Džehvu da se malo povata sa Leom u Lidlu kada bude neka akcija za piletinu 😂

A i bliži nam se 100. učešće, ovo je 98... Tako da ne bi bilo loše da mama Džehva malo protrlja tu Leovu čarobnu lampu 😂
Zar vec 100? Ja ni nemam pojma dal sam uopste presao 50...

Nego šta, pa ja sam sredinom 2017. god došao na forum (prvi FSC je bio 154. kod stresa) 😁 Da sam učestvovao na svakom izdanju do sada, tu brojku od 100 učešća bih prešao još prošle godine 😇

Meni uskoro 200. FSC 🥹
Btw. i meni debitantski nastup bio na Stevanovom FSC-u. Strašno koliko je bilo komplicirano. o_O

djp.webp

Nakon što je posljednji put doktor Jusup predstavio dva muškarca, danas je vrijeme za dvije dame.

Jedan od prepoznatljivijih južnih melosa je baš onaj grčki koji toliko ljudi voli, a takav zvuk njeguje jedna od najpoznatijih grčkih pjevačica, Despina Vandi. Iako bi netko pomislio da je do sad čak i više puta nastupila na FSC-u, skupila je tek četiri nastupa, bez većih uspjeha. Tri je puta ostajala u polufinalu, a tek je jednom, prije desetak izdanja, zabilježila svoje jedino finale. Jusupov odabir je pjesma Gia.

Na sjeveru imamo jednu izvođačicu koja je bila popularnija 2000-ih nego danas, ali i dalje postoji velik broj ljudi koji za nju zna. Ili barem za njene pjesme. Riječ je o danskoj pjevačici Auri Dione koja njeguje čist pop zvuk za koji bi se lako reklo da dolazi iz UK ili SAD. Ipak, baš je takav zvuk ono što odlikuje velik broj pjesama sa sjevera Europe. Aura je, kao i njena grčka kolegica, zabilježila četiri nastupa na FSC-u i bila je dosta uspješnija – tri od četiri finala, od čega dvaput u top 10. Slušamo njen hit Friends iz 2011. godine.

jusup-doktor-jusup.gif

Info o prijavama:

Imamo 32 uspješne prijave, a situacija je trenutno izjednačena - 16 jug i 16 sjever. Nadajmo se da će tako ostati i do kraja 🙌

Moožda doguramo do oko 40 prijava ukoliko se svi prijave (+ još ja), što je svakako fina brojka.

Svi oni koji se planiraju prijaviti - sutra me gotovo cijeli dan neće biti pa tko možda već zna otprilike što bi slao, preporučam da pošalje prijavu danas čisto da ne čeka do (možda) petka ujutro ili četvrtka kasno uvečer na odgovor.

Neko mi je ukrao pesme što krajnje nije lepo.
Moraće da dobije veliku kritiku za to i verovatno 12ku 😁 (možda i pobedu na fsc)
Vidim neko je bio duhovit u pokušaju sa Hebrejskim fsc. Koliko se sećam već je bio i ja nisam učestvovao 😂

Imam jedno pitanje. Zašto je na svakoj stranici moga fsca bio pinovan gore prvi post a na drugim fscovima nije?
Screenshot_20240710-134444_Chrome.webp

Pretpostavljam da si, ne znajući, pri otvaranju teme, pisala tekst u onom trećem prozoru (postoje tri, discussion (on je najviše korišćen trenutno na forumu), poll (ovde mislim da je jasno svima i ne mora se dodatno objašnjavati kada se koristi) i article koji omogućava da prvi post bude pinovan i pojavljuje se tako na svakoj strani). To je i mene zanimalo, pa sam pogledala. 😃

Pretpostavljam da si, ne znajući, pri otvaranju teme, pisala tekst u onom trećem prozoru (postoje tri, discussion (on je najviše korišćen trenutno na forumu), poll (ovde mislim da je jasno svima i ne mora se dodatno objašnjavati kada se koristi) i article koji omogućava da prvi post bude pinovan i pojavljuje se tako na svakoj strani). To je i mene zanimalo, pa sam pogledala. 😃
Dobro sam onda 'promašila' xD

Back