266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Srce ovog puta. Isto imam nekoliko top 10 ove godine i ne mogu više pritisak LU/plasmana.

Šaljemo kompetitivno ovaj put, ako ispadnemo u pf povlačimo se sa FSCa (do narednog izdanja)

10-ak minuta je do početka prijave pjesama, a podijeljeno je zadataka za ukupno 33 forumaša.
Nadam se da nitko nema (prevelikih) poteškoća s pronalaskom pjesme. :)

Mi vajbujemo uz našu pesmu i čekamo nestrpljivo 14:00 da nam je neko slučajno ne ukrade

vesna-rivas-dancing.gif

Nama iskočila neka pesma koju smo prvi put čuli i odmah smo se inficirali!!! Pa smo eto tako odmah šibnuli, pa šta bude!

Ipak je leto, malo da doprinesemo. 🌻

Deset prijava u prvom naletu, sve uspješne, 6 država već imamo, cxestitke!

Usput, ja se nadam da nisam nekog previdio i/ili da nisam odgovorio na prijavu. Ako ima takvih, neka viču!

Pa samo naivna Paucica bi mogla da nasedne na Petrovu podvalu.

Btw hoce li jedno polufinale biti sever, a drugo jug ili mesano?

Što se mene tiče, rekla sam ako bude moguće, ne vidim prepreku da tako bude. Jedino ako jedna grupa bude preovladala više sa prijavama onda je logično iluzorno očekivati da se napravi tako nešto. 🙂

Setio sam se jedva jedne jedine pesme i nemam vremena ni energije da istrazujem. Ne verujem da moze bilo kakav uspeh postici, cak na ovoj temi moze biti i zadnja, al sam svakako u svojoj ispadaka eri tako da fak it.

Kako jedna grupa može da ima više prijava kad se naizmenično dodeljuju teme? Je l' to u slučaju neparnog broja prijavljenih?

Vjerojatno je mislila na to ako svi koji su zatražili zadatak ne pošalju na kraju prijavu. Ako se desi da imamo tipa 3 juga više nego sjevera među prijavama na kraju, onda svakako ne možemo imati vs polufinala

Molimo učesnike da prijave pesme da bismo imali!

Mi nakon pet top 10 plasmana šaljemo nešto kežual, ne mora LU samo da kažete super je vajb u komentarima i to je sve.

Back