266. FSC - North VS South

Kada želite ceremoniju rezultata finala?

• 14:00

Votes: 18 56.3%
  • 16:00

Votes: 2 6.3%
  • 18:00

Votes: 12 37.5%

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Mislim da smo Marko, Milan, Zeleni i ja jedini u ovoj godini (od kad je uvedeno pravilo) da nismo kao organizatori bili u finalu.

Inače, ako nagađamo novu temu, možda svemirska nepravda za izvođače koji su ušli samo u top 3 FSC-a, a morali su da pobede? 😃

Last edited:
Mislim da smo Marko, Milan, Zeleni i ja jedini u ovoj godini (od kad je uvedeno pravilo) da nismo kao organizatori bili u finalu.
Mislim da smo zeleni i ja rekorderi po tom pitanju. Ja sam na oba izdanja koja sam org. ostao u pf, a čini mi se da i on ima 2 NQ (ali i org. više).

Čestitke Mikiju na pobedi, dobra pesma, od mene 3 poena, mada je moglo i više 👏👏 Čestitke i Marku na organizaciji, baneri su bili odlični 👏👏

Zahvaljujem svima na poenima, nije bilo nešto mnogo ovih većih, hvala Petru na 8p u pf i finalu, kao i Ivani na 8p u finalu 😁😇 I hvala Ivani što je bila tu da ne bih ja bio poslednji u finalu 😂

Ja nažalost naredno izdanje preskačem iako sam se tek vratio, ali videćemo se na onom tamo, mada i to zavisi od toga ko će biti organizator 😉🤣

Hvala Marku i Stormu na 12 (🩷) i Ivani na 7. Vise ni nakon rezultata ne citam komentare od 4ke sto sam izdvojio da su mi dali lep komentar pre neki dan, dvoje su mi bili u pf i oboje mi dali nulu lol

Pošto nisam očekivao finale moram se i ja zahvalit na bodovima za Adama koji samo pije kafu i samo je hrišćanin, prosto pjesma koja nikome ne želi zlo 🙏
Jako mi je drago što je bila u finalu jer me pjesma ispunjava nekom pozitivnom energijom, baš je fina

12 - Djole
10 - Marko, Ivana, Anhel
8 - Paučica, Tetsujin
7 - Dracarys

I ostalima na sitnišu

Fun fact, kad god sam poslao pjesmu na švedskom, ugledao sam finale, a rekord glasi 5/5(jednom DF) uz dva top 5 plasmana 🙏

Dali smo vam 8 u pf i 3 u finalu nije bas sitnis 🤪
Molim lepo i drugi put 🤣

Čestitke Mikiju na pobedi, odlična pesma i 8 poena od Stojkolenda. Čestitke i Marku na standardno odličnoj organizaciji. I hvala svima kojima se dopala La Noia sa wish-a. :)

Udelite vi nama svaki put tako u ukupnom zbiru i bicemo zadovoljni 🤪

Čestitke Mikiju još jednom na pobedi, pohvale Marku na odličnoj organizaciji. Što se rezultata tiče, uobičajeno već tek po jedan moj favorit u vrhu i iskreno, najbolja pesma od Santi Francesi koja je učestvovala, Ermal Meta sasvim OK plasman, mada je mogao i koje mesto više.

Što se mog predloga tiče, u poslednjem trenutku odlučila sam da ipak ne šaljem svoje uobičajeno, nešto iz Grčke (od Italije i Španije sam odustala jer sam pretpostavila da dominiraju) i izbor je pao na dve pesme grupe The Travellers. Iskreno, nisam očekivala ni finale, tako da me nije nešto potresao plasman, zadovoljna sam. Hvala Dežurnom, Vax'ildanu i Endregi na po 10 poena u polufinalu/finalu, a i svima ostalima na srednjim i sitnijim poenima.

Inače, pre neki dan sam malo čitala komentare ispod videa na YouTube i uočila da pominju kako pesma nosi poruku sa kojom se može poistovetiti pa me zainteresovalo da istražim i naišla sam na ovo:

https://timesofmalta.com/article/travellers-announce-new-single-simili.986552

The theme deals with the toxicity of online communities that bully, pressure, ridicule, and suppress anyone who might have a different opinion to theirs. In the comfort of their homes, hidden behind their screens, many voice their opinion without caring for the fallout that it might produce in the lives of people they do not know.

Live and let live should be one’s motto while making sure that we don’t write what first comes to mind and thus spread hate. Respect as you wish to be respected, and have the humility to understand that there are things that are out of your sphere of understanding.

Da ne dužim dalje, još printscreenovi..

Prijave: Majsta94, Boxy, Glasovi-polufinale: Tetsujin, Nije sve tako sivo i Glasovi-finale: whisky, Doctor Who.

Što se LU tiče, broj forumaša koji su se "upisali" porastao je na 44, imamo novi #1..I tako...

266.jpg

EDIT: Kod Lignjoslava i Veronike nedostaju pozicije u prvoj koloni, popraviću na sledećoj listi.

Last edited:
Back