267. FSC - Curse of the Blood Moon

Olimpijada > Evrovizija
Ovako je kod mene. Kad pocne OI bukvalno sve staje.

Vidim da sam ponovo u finalu i bas mi je drago da sam sa ovom kompozicijom to uspeo, jer mi je jedna od najomiljenijih i slusam je jako dugo.

Raspored poena u 1. pf-u:
12p Toygar
8p Zeljko Joksimovic
7p Mark Governor
3p Trio Balkan Strings

Za 2. pf-e:
8p Da Hool
7p JamilQ
6p Tempus Quartet
1p Olafur Arnalds

Ovo sto sam video, na brzaka, svidja mi se koncept organizacije. Kad prodju OI, vraticu se da procitam ove price.
I drago mi je da je organizator napokon u finalu. (y)

Glasao u finalu. Zanimljivo je bilo, ali sad mi već nedostaje "regularno" izdanje sa vokalima. :D Od svoje pesme nemam neka prevelika očekivanja, iako su komentari pretežno bili pozitivni. Srećno svima.

Obaveze u 19 h 😍
Iskrsle su mi neke obaveze juče i danas, bukv ću imati vreme samo za Slušamo danas da se odmorim; lajkovaću poruke kad ih ubeležim i postaviti priče koje sam vam dužan.

Trebalo bi da su svi koji su do sad glasali dobili lajkiće, pišite ako neko nije dobio.

sb0b2VR.jpeg

U starom Japanu živeo jedan tucač kamena.
Umorio se od teškog posla, pa je poželeo da lagodno živi kao trgovac.
Jednog dana, ni sam nije znao kako, tek njegov san se ostvario.
Onda prođe još neko vreme, a čovek ugleda kako sluge nose u nosiljci mandarina.
On pomisli: "Kako bi bilo lepo da sam ja mandarin!" Istog časa postade mandarin!
No, mandarini su samo carevi podanici, pa naš junak zažele da sam daje naređenja i postane car.
I ta želja mu se ostvari: postao je, kako su cara zvali, Sin Sunca.
No, i pored svilenog suncobrana, Sunce ga je peklo i smetalo mu. "Kako bih voleo da sam Sunce!" - uzviknu.
I postade Sunce, no kada ga zakloni jedan oblak, on pomisli da su oblaci moćniji od njega, pa postade oblak.
Ubrzo je shvatio da je vetar moćniji od oblaka i postao je vetar!
Prohujao je preko jedne planine i otkrio da je ona jača od vetra pa je postao planina.
Tada začu udaranje nekog tucača kamena koji je pijukom mvio njegove stene.
On shvati da je tucač kamena snažniji od planine, pa ponovo postade ono što je ranije bio.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pošto se bliži kraj, dok se glasovi prebrojavaju, hajde da poslušamo još neke instrumentale:

Nije loše da ostane tako pa da ti Ivana organizuješ, zanima me kako to izgleda 😍😂
I bilo bi dobro da bude jedna malo slobodnija tema konačno 😂

Nije loše da ostane tako pa da ti Ivana organizuješ, zanima me kako to izgleda 😍😂
I bilo bi dobro da bude jedna malo slobodnija tema konačno 😂

A da, ti si kasnije krenuo sa učešćem, zamalo da napišem pa zar nisi bio kod mene na 250. izdanju. 😅 Imala sam temi koje su bile i teže, a i onih lakših (barem meni, ne znam za ostale). Pominjala sam već da držim i negativan rekord po broju učesnika. Mada, imala sam nešto u planu, pošto mi ide jubilej i deseta organizacija, ali bi, u slučaju da budem morala sad to sačekalo neki drugi put. 😆

Zamislite da izvlačimo organizatora kao u nagradnoj igri, ako odbije organizaciju kazna preskakanje dva fsca 😂

Nećemo baš u toliku krajnost. 😅

Back