Pa ko primeti da nešto ne štima, treba da kaže. Moderatori odlučuju i to je to, mislim da nema potrebe da komplikujemo inače vrlo jednostavnu proceduru.
Ja sam primetio i prijavio čim sam primetio. Naravno da mi nije padalo na pamet da targetiram pesmu koja se takmiči u finalu i da javno pišem o tome dok još uvek može da se glasa za nju i dok nije odlučeno o njenoj sudbini. To sam ostavio organizatoru da dogovori sa moderatorima.
Problem je što ja nisam bio u prilici da slušam uopšte pesme sve do ponedeljka, tako da sam pre glasanja uspeo samo svoje polufinale, a prvo polufinale sam krenuo da slušam tek na dan objave rezultata kada je već bilo kasno. Iskreno sam iznenađen da niko ovo nije primetio, naročito učesnici iz prvog polufinala! Hajde da je u pitanju neka manje poznata pesma, pa da razumem.
Inače, uopšte nije u pitanju sitnica, ovaj violinski deo je faktički glavni u pesmi i prožima se otpočetka do kraja, a i kod Vanne se ne javlja samo na 1:41 već i na samom početku pesme.
U trenutku kada sam shvatio sam se setio da je Tonči Huljić još pre 20 i kusur godina govorio na televiziji da radi na projektu Bond devojaka, a i ovaj link koji sam pronašao to dokazuje:
https://www.tportal.hr/showtime/cla...-bio-je-poput-hrvatskog-jamesa-bonda-20180802
Verujem svakako da ovde nije postjala namera pošiljaoca da se provuče pesma koja ne ispunjava uslove tako da je skroz u redu da nema nikakve izmene i slažem se da se greške jednostavno dešavaju.
Iskreno je ovo s moje strane mala kritika svima nama, ne konkretno Ivani ili Vaksu, da treba više da se obrati pažnja na neke stvari.