267. FSC - Curse of the Blood Moon

Pohvale Vax'ildanu na organizaciji i pored svih probema, čestitke Pipi na pobedi. Hvala svima na glasovima, kako je išlo sa semaforima, mislila sam da ću završiti sa jednocifrenim brojem poena. :ROFLMAO: Mada vidim da su stigli od ukupno pet glasača, hvala Paučici na 10 (odličan predlog, od mene duplih 8 poena), Vax'ildanu i Pokahontasu na po 7 poena i etici i Stormu na po 6 poena. Htela sam da se ovaj put odmaknem od klasike i u isto vreme pošaljem nešto letnje i veselo, ali nisam do kraja uspela da ispunim zadatak. Ali, opet posle tri uzastopna finala (što je veliko dostignuće za mene, samo po sebi) moralo je jedno ispadanje da dođe. :D

Printscreenovi: prijave: creature, Petar, glasovi - polufinale: Margy, Miki i glasovi - finale: etica, Lignjoslav.

Malo mi čudno, pošto obično imam i nešto od printscreenova da postavljam, a ovaj put nemam, ali bih molila onog kod koga su glasovi i prijava organizatora da to uradi kad bude mogao (mislim da je Milos-S u pitanju, ako se ne varam).

Makar bi po nečemu pesma bila rekorder sa trajanjem 1:02:58 ;)
Hvala svima na poenima, počeo sam nekoliko zadnjih izdanja da prolazim u finala i tu završim pri dnu kao Srbija na ESC.
Posebno hvala na prvoj 12-ki ikada od Storma! 💓

Prijava organizatora:

vax-prijava.png

Glasovi organizatora (polufinale):

vax-pf-glasovi.png

Glasovi organizatora (finale):

vax-finale-glasovi.png

Pa dobro, naši smo. Ko radi taj greši. Kako ja da pohvatam ko je ko :ROFLMAO:

Ko je onda brojčani? :ROFLMAO:

Cestitke Pipi na prvoj pobedi. Moram priznati da mi je kompozicija na prvo slusanje bila skoro pa neprimetna. Dosta je ravna, pa ne hvata na prvu. Medjutim, sto sam vise slusao, pitao sam se sta radi ovo tako nisko na mojoj listi. I tako malo pomalo, doguralo se do 4p u finalu. (y)
Na ovom izdanju 12p je automatski zacementirano za FFX "To Zanakard". Ovo je jedini FF koji sam igrao, a muzika u ovoj igrici je fenomalna. Nekada sam namerno zastajkivao sa igranjem da bih uzivao u istoj. Jeste da je ovde prosla jako lose, ali bar se jos nekom dopala pesma. Ovo je kao da sam je ja licno poslao.

Cestitiam Vax-u na organizaciji. Iako nisam bio prisutan i tek sad sam pregledao i video kako je to izgledalo, zadovoljan sam kako je ispalo. Prikazivanje glasova u finalu je po mom ukusu, a ovo sa TOP 3 poena sa spojlerima, ne secam se da je bilo tako nesto do sada. Ove kratke price su mi zanimljive, a i generalno ovo izdanje je upalo bas kako treba. Dok su trajale OI mogao sam bez problema da preslusam instrumentale, dok bi ove sa tekstom bilo teze za ispratiti i preslusati.
Sa svojim rezultatom sam prezadovoljan. Nakon pauziranja od finala, vracam se na LU. ☺️ Finalu sma se nadao, jer mislim da ovaj instrumental odskace od ostalih. Ovo je bila skracena verzija, jer original traje skoro 6 minuta, a to bi vas vec smorilo. A inace, ovo slusam sad vec vise od 2 decenije. Hvala svima na poenima.
U sustini, imao sam gomilu instrumentala koje pokrivaju veliki broj razlicitih zanrova.

Za mene jedna interesantna cinjenica, a to je da sam od pre mozda 2 godine saznao da je ovo u stvari glavna tema filma "Curdled"

Back