269. FSC | fsc fest.📍

nYumqqT.png

bxDvgdt.png

AvmWtju.png

*Dakle dozvoljeni su nastupi u malom studiju, u većem studiju sa publikom, u hali, areni... Bitno je da pevač pesmu izvodi uživo i to će biti proveravano detaljno. Biće dopušteni i tzv. "live performance videos" koje izbacuju izvođači i koji ponekad liče na spotove, ali će i tu biti provera da nije u pitanju plejbek. Neću prihvatati akustične verzije pesama, obrade, izvođenja pesama na talent emisijama koje nisu originalne pesme izvođača, nastupe na radio stanicama i slično. Takođe, vodite računa da video snimak bude odličnog kvaliteta, što slike, što zvuka.
Ovo ne bi bilo dozvoljeno. Iako je snimljeno kao nastup (live performance), postoji sumnja da je u pitanju plejbek.

Ovo bi bilo dozvoljeno. Profesionalno snimljen uživo nastup u manjem studiju.

➡️ Spisak pesama
Prijavljeni forumaši (38):
Anhel
Arsenic
Bebi
choda
cinque
creature
Destry94
Dežurni
Djole89
Doctor Who
dodo
dracarys
etica
Filhy
Gollum
Ivana
Jasamtvojdetektiv
Leo Cezar
Lignjoslav
Majsta94
Margy
Micky
Nije sve tako sivo
Paučica
Petar
Pipi
Pokahontas
Replay
Ro97
Stefan28
Stefix
Stole
Storm
Tetsujin
Tinte
Vax'ildan
whisky
Zoki

Attachments

Last edited:
F I N A L E
  1. Julie Bergan - Ignite
  2. SYML - Oblivion
  3. Måneskin - Supermodel
  4. Etta Marcus - Death Grips
  5. Blind Channel - Alive or Only Burning
  6. Dean Lewis - How Do I Say Goodbye
  7. RAYE - Escapism
  8. Anaïs Mitchell - Bright Star
  9. Bullet For My Valentine - Don't Need You
  10. Nothing But Thieves - Impossible
  11. Oscar And The Wolf - Warrior
  12. Lenny Kravitz - Are You Gonna Go My Way
  13. Davina Michelle - Sweet Water
  14. Bring Me The Horizon - Parasite Eve
  15. James Blunt - Monsters
  16. Son Mieux - 1992
  17. RAIGN - Empire of Our Own
  18. Architects - Animals
  19. Cami - Ven
  20. Zemlja Gruva - Đango
Glasanje u finalu traje do 11.09. u 18h.

Last edited:
Prijave počinju kasno, ali sam hteo da imate više vremena da istražujete ako želite da se prvog dana prijavite. Ne znam da li ću biti budan tada, ali ako dobijete lajk, znači da je prijava prošla. :D Tema je maltene slobodna, tako da nastavljamo u maniru slobodnih i lakih tema.

Interesantna tema. Imam jednu pesmu na listi koja mi je bolja live nego studijska verzija tako da super ako prođe prijava.

Sve nekako što želim i što mi je blisko srcu odudara od pravilnika. Moraću da krenem da osećam nešto drugo!

Našao sam odličnu pesmu, jedva čekam 00:00 da iste sekunde pošaljem, nikad se ne zna da li mi može neko ukrasti izvođača ovog puta 👀

Pošto sam bolje prošao od (poslednjeplasiranog) Ian Hoopera, ostajem na FSC-u i prijaviću se. 😆
Mislim da nemam konkretnu pesmu, ali proveriću još malo svoju listu.

I meni se tema dopada!

Doduše, kod mene je postalo pravilo da kada sve uslove pročešljam, ostanem tanak sa izborom 🎭

nista mi ne pada na um... razmislicu pa cu valjda neceg da se setim

Ima iznenađujuće dosta pitanja u DM-u, a meni se činilo da je poprilično jednostavno ono što se traži.

Ali skroz su legitimna, i ja bih pitao verovatno.

Izvođači ne moraju da budu na sceni ako je u pitanju live performance video koji liči na spot, kao što piše u prvom postu. Eto da svi imaju to na umu. Ali ne bih dozvolio live performance gde je neki akustični nastup, osim ako original pesme nije samo gitara ili samo klavir.

Saint Stefanija je svog predstavnika odabrala, strpljivo čekamo ponoć da prijavimo pesmu.

Ono kad s liste nijedan izvođač nema čestit live, pitamo se koga mi to slušamo.
Bebilend presušio.
Uvek šaljemo nešto specijalno u Peterstan. Jedini prolazak u finale nam je Omar Suleiman.

Ne moze medley kratak iako je live? ☺️

Last edited:
Back