270. FSC - Реч

Čestitke dežurni. :love: Iznenađen sam Darinovom pobedom, stvarno je nisam očekivao u ovoj konkurenciji, ali je dobra pesma.

Ja slabo prošao, očekivano. Choda, Stefan, Replay, Zoki-veliko srce za vas. ❤️

View attachment 25361
View attachment 25362
Happy New Year Celebration GIF by Faith Holland

tenor.gif

Bravo Dezurniii na prvoj pobedi! Bravo i Stoletu, podestilo i mene na onaj nas nesrecni tiebreak :ROFLMAO:

Hvala puno svima na glasovima za Royalty! Poki kao i uvek bog organizovanja, samo tako nastavi!

Честитке, Дежурни! Од мене 0, али није лоша пјесма.

Столе, јбг. Дешава се

Попаконтас, свака част, супер тема и приредба!

Хвала свима на гласовима за Марка, баш готивим пјесму и отприлике годину дана чекам прилику да је шаљем и сад сам реко ДОСТА има да га шаљем, и ево, 7. мјесто - мој други најбољи пласман ове године 👏

Meni u svemu ovome žao i Tintea koji je sa Kosheen bukvalno dugo bio prvi i na kraju treći.

Jako uzbudljivo i tesno i stvarno ovo izdanje to zaslužuje!

Hvala svima na poenima za Gariksa pesma mi dosta znači iz ličnih razloga.

expression-ecstasy.gif

LJUDII, hvalaa svimaaa 😍😍😍
Prva pobeda, a mislio sam da je nikad neću imati ahahaha 😍
Hvala svima stvarno, i Pokiju na organizaciji bravo, ali sam i dalje ljut zbog ove drame na kraju, nije mi dobro! 😂 Hvala i Endregi! I svaka čast i Stoletu, i izvini i nemoj se ljutiti nisam ja kriv! 😅

Fun fact: Darinovu pesmu sam pronašao istog dana kada i Rubenovu, ali sam se tada odlučio da njega pošaljem i zauzeo sam 2.mesto sa njim, a sada 1., bukvalno sam tog dana imao sreće kao nikada kad sam otkrio te dve pesme 😍

A sada ono što sve vas zapravo i jedino zanima, nažalost sada ne preuzimam organizaciju zbog privatnih obaveza koje bi me u tome ometale, ali imam u planu uskoro sad tipa u novembru nekad verovatno, sprema se najbolja organizacija za tada 👌🏻

Last edited:
Тачно сам знао да сам прошао кроз иглене уши 😅 а на крају 7.

Bravo Dežurni, fantastična pesma ja sam oduševljen njome! Slušao sam u kolima bezbroj puta dok sam puno vozio ovih dana, pesma mi je naprosto hit postala. Uz to taman da se opustiš i nastaviš fsc bez presije, stigla pobeda možeš lagano. 😂 ❤️

Pokytan, svaka čast. Jeste bili tanki s vremenom, al ništa manje profesionalno kod vas je to standard koji se ceni.

6. mesto za dopaminku, super! Dopala vam se pesmica, meni je isto jako kul i lepo me vozika. Hvala mnogima na glasovima, pretrčao sam priredbu na brzinu jer adrenalin puca, al videću natenane. Puno lepih pozdrava, bilo nam je lepo!☕

Back