272. FSC | Hocus Pocus Party Focus

Baner0.webp

Hocus Pocus Party Focus,
Laughter fills the chilling air,
Casting spells with every chorus,

Join us if you dare!
Dragi ljubitelji muzike i Halloween čarolije,

Sa velikim uzbuđenjem vas pozivam da se pridružite našem Hocus Pocus Party Focus - Halloween Forum Song Contestu-u koji će vas odvesti u svet mračnih tonova i mističnih melodija!

Pripremljena su vam dva načina na koja možete učestvovati:

1. VIZUELNA ČAROLIJA:
Spotovi sa mračnim, mističnim ili horor motivima. Tu očekujem sve — od krvavih noževa do veštica, maskiranih figura i tarot karata. Vaša muzika treba da stvara atmosferu koja će nas sve poslati na putovanje kroz svet misterije!

DETALJNIJE: spotovi koji koriste različite vizuelne elemente koji pojačavaju osećaj straha ili neizvesnosti:

-
Veštice i okultizam: Prikazivanje veštica u tamnim šumama, rituali sa svetlima i senkama, ili tarot karte koje otkrivaju sudbinu.

- Maskirani likovi: Anonimne figure sa maskama ili kostimima, često u okruženju koje stvara napetost — poput napuštenih kuća ili mračnih ulica.

- Krv i noževi: Elementi koji simbolizuju opasnost i strah, prikazani na način koji je umetnički i intrigantan, a ne previše eksplicitan.

- Natprirodni fenomeni: Prikazi duhova, senki ili drugih natprirodnih bića, često uz igra svetlosti i tame.

- Mračna priroda: Tematski elementi poput olujnog neba, crnih ptica ili zagušljivih pejzaža, koji doprinose opštem osećaju misterije.

- Simbolika smrti: Prikazi lobanja, crne ruže ili starinskih grobova, koji podsećaju na prolaznost života i prirodnu strahotu.

2. ZVUČNE I TEKSTUALNE ČAROLIJE: Dakle, ukoliko vaša pesma nema takav spot, onda ste u mogućnosti poslati pesme u kojima se kroz tekst i zvučnu atmosferu prožimaju gore navedeni motivi.

OGRANIČENJE: Nažalost, ovaj put neće biti dozvoljeno slati izvođače koji su učestvovali više od 3 puta na Forum Song Contestu (dakle dozvoljena su 3, ali nisu 4,5... ).

Napomena: Posmatrati temu samo i isključivo kao povod za zabavu i druženje i nipošto ni na jedan drugi način. U pozadini moje želje za ovom temom i organizacijom, ne postoji nikakav vid stvarnog proslavanja i ideologije istog. Budimo otvoreni i zabavimo se.

Pripremite svoje spooky pesme i neka vaša umetnička magija zasija! Radujem se vašim prijavama i obećavam izdanje puno zabave, smeha i malo straha!

Neka čarolija počne! 🖤🥳🕸

Here's an invitation, hear the call.
Join our contest, we're having a ball.
In the spirit of Halloween, let's ignite.

At the Hocus Pocus Party we'll groove all night!

Pozivnica0.webp

PRIJAVA PESAMA POČINJE 15.10. U 3:33 AM I TRAJE DO 21.10. U 3:33 AM.

SPISAK PESAMA

Last edited:
Svaka čast, Dežurni! 👏🏆 Pelepa pesma. ❤️ Nije mi ličila na tebe. :) Nastavi tako samo. :D

Paučice, svaka čast još jednom na svemu! 🤗 Da se ne ponavljam, sve je bilo fenomenalno. :love: I prvi put kad si organizovala si imala sjajnu ideju, ali sada je sve bilo fantastično i na visokom nivou, od početka do kraja.

Whisky ponovo pokidao sa odabirom pesme! Nadao sam se da će Skynd više od osmog mesta. Ništa manje od njega i Killy i Stefan. Sve čestitke svima! Odavno nisam slušao ovako jako finale! Skoro sve pesme su na visokom nivou, naročito ove kojima sam dao neke bodove.

Hvala veliko još jednom na 12 poena Margy! ❤️ Takođe i Stole na 7, Stefane i Whisky 5, Leo i Cinque 4, kao i Anhel i JSTV 2.

Čestitke dežurniji, mojih 4 poena, sasvim fina pesmica 👏👏👏

Čestitke organizatorici, sve je bilo odista čarobno :love:👣🧳:giggle:

Hvala malobrojnim glasačima @Filhy @Bebi @Storm @etica @Anhel

nada-topcagic.gif

Ništa, onda povlačim zahvalnost za 12 poena @Margy i povlačim pohvalu za savršenu organizaciju @Paučica! 😆😉
Vratile ste mi za osmomartovske ruže! 😀

Znači, idem da slavim još jedno poslednje mesto ove sezone?! @Bebi me je dobro izvračao! 😂

Čestitke još jednom Dežurnom na pobedi, Paučice, pohvale na sjajnoj i sadržajnoj organizaciji, baš smo lepo dočekali i obeležili praznik. O samoj mojoj prijavi i predlogu sam već pisala, pa ću samo da se zahvalim svima na poenima, posebno Cinqueu i Tinteu na 12 i 6 poena. Rezultati manje - više dobri, jedino po meni iskreno Mađari nisu zaslužili poslednje mesto, ali možda i razumem da je većini jezik odbojan. Lično mi se više dopada Monstantol koja je bila na nekom od izdanja u poslednjoj godini na starom forumu (stao mi mozak, a malo mi teže preko telefona da gledam), ali i ova je sasvim dobra. 😀

Screenshotovi: prijave: Stole, sparkle; glasovi - polufinale: Ivana, Doctor Who; glasovi - finale: Gollum, Arsenic.

Kao što sam napisala iznad, i dalje sam "osuđena" na telefon, tako da lista uspešnosti, stiže čim rešim to, a nadam se uskoro.

Ne znam kod koga su glasovi i prijava organizatorke, trebalo bi i to da bude postavljeno (ako jeste izvinjavam se forumašu 😅).

Neko je pitao koja bi se domaća pesma uklopila u temu na početku i tad mi nije palo ništa na pamet, a sad sam se setio ove pesme koja ima prejeziv tekst.

Naročito deo Ja sam k'o soba gde se neko ubio. 💀

Back