272. FSC | Hocus Pocus Party Focus

Baner0.webp

Hocus Pocus Party Focus,
Laughter fills the chilling air,
Casting spells with every chorus,

Join us if you dare!
Dragi ljubitelji muzike i Halloween čarolije,

Sa velikim uzbuđenjem vas pozivam da se pridružite našem Hocus Pocus Party Focus - Halloween Forum Song Contestu-u koji će vas odvesti u svet mračnih tonova i mističnih melodija!

Pripremljena su vam dva načina na koja možete učestvovati:

1. VIZUELNA ČAROLIJA:
Spotovi sa mračnim, mističnim ili horor motivima. Tu očekujem sve — od krvavih noževa do veštica, maskiranih figura i tarot karata. Vaša muzika treba da stvara atmosferu koja će nas sve poslati na putovanje kroz svet misterije!

DETALJNIJE: spotovi koji koriste različite vizuelne elemente koji pojačavaju osećaj straha ili neizvesnosti:

-
Veštice i okultizam: Prikazivanje veštica u tamnim šumama, rituali sa svetlima i senkama, ili tarot karte koje otkrivaju sudbinu.

- Maskirani likovi: Anonimne figure sa maskama ili kostimima, često u okruženju koje stvara napetost — poput napuštenih kuća ili mračnih ulica.

- Krv i noževi: Elementi koji simbolizuju opasnost i strah, prikazani na način koji je umetnički i intrigantan, a ne previše eksplicitan.

- Natprirodni fenomeni: Prikazi duhova, senki ili drugih natprirodnih bića, često uz igra svetlosti i tame.

- Mračna priroda: Tematski elementi poput olujnog neba, crnih ptica ili zagušljivih pejzaža, koji doprinose opštem osećaju misterije.

- Simbolika smrti: Prikazi lobanja, crne ruže ili starinskih grobova, koji podsećaju na prolaznost života i prirodnu strahotu.

2. ZVUČNE I TEKSTUALNE ČAROLIJE: Dakle, ukoliko vaša pesma nema takav spot, onda ste u mogućnosti poslati pesme u kojima se kroz tekst i zvučnu atmosferu prožimaju gore navedeni motivi.

OGRANIČENJE: Nažalost, ovaj put neće biti dozvoljeno slati izvođače koji su učestvovali više od 3 puta na Forum Song Contestu (dakle dozvoljena su 3, ali nisu 4,5... ).

Napomena: Posmatrati temu samo i isključivo kao povod za zabavu i druženje i nipošto ni na jedan drugi način. U pozadini moje želje za ovom temom i organizacijom, ne postoji nikakav vid stvarnog proslavanja i ideologije istog. Budimo otvoreni i zabavimo se.

Pripremite svoje spooky pesme i neka vaša umetnička magija zasija! Radujem se vašim prijavama i obećavam izdanje puno zabave, smeha i malo straha!

Neka čarolija počne! 🖤🥳🕸

Here's an invitation, hear the call.
Join our contest, we're having a ball.
In the spirit of Halloween, let's ignite.

At the Hocus Pocus Party we'll groove all night!

Pozivnica0.webp

PRIJAVA PESAMA POČINJE 15.10. U 3:33 AM I TRAJE DO 21.10. U 3:33 AM.

SPISAK PESAMA

Last edited:
1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto. Jesam

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu. Jesam

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku. Jesam

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji. Jesam

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. Jesam

6. Nikad nisam čuo/la priče o ukletim mestima u svom gradu. Jesam

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. Jesam

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima. Jesam

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. Jesam

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la. Jesam

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. Jesam

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu. Nisam

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga. Jesam

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. Jesam

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu. Jesam

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta). Jesam

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni. Jesam

18. Nikada se nisam igrao/la sa Ouija pločom.
Jesam

Štikla - jesam, krstić - nisam

1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto. ✅

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu. ❌

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku. ✅

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji. ✅

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. ✅

6. Nikad nisam čuo/la priče o ukletim mestima u svom gradu. ✅

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. ❌

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima. ✅

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. ✅

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la. ✅

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. ✅

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu. ✅

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga. ✅

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. ❌

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu. ❌

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta). ❌

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni. ❌

18. Nikada se nisam igrao/la sa Ouija pločom. ❌

1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto. JESAM

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu. NISAM

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku. JESAM

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji. JESAM

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. NISAM (Jesam prolazio pored ali nisam na)

6. Nikad nisam čuo/la priče o ukletim mestima u svom gradu. JESAM Svakakvih priča je bilo... Ono čega se sećam najbolje je da je na mestu gde je pregažena jedna devojčica i gde je postavljen njen spomenik, čovek je išao bicklom i u jednom trenutku je stao i nije mogao da se pomeri, kao da je bio paralizovan... ostatka se ne sećam, znam samo da je taj čovek još uvek živ 😆

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. NISAM Iskreno ne mogu da se setim, ali da jeste bilo nešto bitno verovatno bi mi ostalo u pamćenju, tako da ne

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima. JESAM

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. JESAM

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la. JESAM

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. JESAM

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu. JESAM

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga. JESAM

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. NISAM Isti odgovor kao i za 7.

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu. JESAM Prizivali smo Krvavu Meri ispred ogledala noću i verovatno još svašta nešto kad smo bili mlađi 😂 Sećam se i da smo stavljali papir sa imenom jedne žene na flašu sa vodom u zamrzivač kako bi prestala da dolazi kod nas kući i upalilo je 😂

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta). JESAM Možda i jesam ali ne znam da li bilo sa razlogom ili bez razloga, možda je bila promaja u pitanju 😆

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni. JESAM Ko me je kleo, nije dangubio

18. Nikada se nisam igrao/la sa Ouija pločom. NISAM

Prijave jos sutra i prekustra praktično. A niste mi nešto posebno vredni sa njima. :/ za sada

Pa mislim da smeš reći, samo bez otkrivanja trenutnog broja prijavljenih, ako ima više od 28 prijavljenih onda imamo polufinala

Polufinala nisu upitna 😊 Ali nije veliki broj za sad. Videćemo na kraju. Svi su pozvani i dobrodošli. 🎉🪄🎃 možda ljudi čekaju vikend

1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto. - Jesam

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu. - Jesam

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku. - Jesam

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji. - Jesam

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. - Jesam

6. Nikad nisam čuo/la priče o ukletim mestima u svom gradu. - Jesam

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. - Jesam

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima. - Jesam

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. - Jesam

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la. - Jesam

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. - Jesam

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu. - Jesam

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga. - Jesam

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. - Jesam

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu. - Jesam

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta). - Jesam

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni. - Jesam

18. Nikada se nisam igrao/la sa Ouija pločom. - Jesam

1. Nikad nisam posetio/la mesto za koje se priča da je ukleto. NISAM

2. Nikad nisam bio/la na Halloween zabavi u kostimu. NISAM

3. Nikad nisam gledao/la horor film sam/a u mraku. JESAM

4. Nikad nisam čuo/la neobične zvukove u praznoj prostoriji. JESAM

5. Nikad nisam bio/la na groblju noću. NISAM

6. Nikad nisam čuo/la priče o ukletim mestima u svom gradu. NISAM

7. Nikad nisam video/la nešto što ne mogu objasniti. NISAM

8. Nikad nisam bio/la na mestu gde se pričaju priče o duhovima. JESAM (u školi su bile neke dečije priče)

9. Nikad nisam doživeo/la da me prijatelj prenkuje s horor šalom. NISAM

10. Nikad nisam pomislio/la da bi me nešto moglo napasti dok sam spavao/la. JESAM (kao dete)

11. Nikad nisam imao/la osećaj da mi je nešto "na telu" dok sam spavao/la. NISAM

12. Nikad nisam imao/la osećaj da sam u nekoj situaciji bez izlaza, kao u horor filmu. NISAM

13. Nikad nisam osetio/la čudnu hladnoću u prostoriji bez razloga. NISAM

14. Nikad nisam imao/la iskustvo s paranormalnim. NISAM

15. Nikad nisam učestvovao/la u seansi ili ritualu. NISAM

16. Nikad nisam imao/la iskustvo s neobjašnjivim fenomenima (npr. otvaranjem vrata bez razloga, pomeranjem predmeta). NISAM

17. Nikad nisam pomislio/la da me je neko uvračao ili koristio neku magiju na meni. NISAM

18. Nikada se nisam igrao/la sa Ouija pločom. NISAM

Iako ne učestvujem želim da doprinesem aktivnosti teme jer je Paukinja reku suza isplakala na mojoj. ❤️

Eh, ta tvoja organizacija mi je jedna od dražih. Valjda jer sam super prošla neočekivano. A i bile mi lepe boje i baneri i vajb celokupan topao.

Back