273.FSC - Wheel of Luck

Ne tucite pesme i forumaše koji su ih poslali! 🤣
nisu oni krivi, nego točak sreće! 👌🏻

@dracarys ocenjujemo pesme kao pesme, bez obzira na zadatke, bilo bi lepo setiti se toga pri slušanju 🙏😅

Dežurni je posmatrao, razmišljao i ubacio sve moguće zadatke u jednu temu and I think that's beautiful!

zvezde-granda-svetlana-ceca-raznatovic.gif

Uh ima teskih zadataka. Kad sam izvukla zadatak u soku, Dezurni mi je lepo dao predlog pesme koja bi usla u finale ali ja nisam htela ziheraski nego ja da nadjem nesto tipicno za temu. I nadjoh samo sto finale videti necu 🥹

Stvarno su odgovori na neke zadatke wtf, ali opet sa druge strane ne mogu a da ne cenim ''kreativnost''. 🙇‍♂️

Nek me zove neko posle na mobitel, igram krstaške ratove ima da zabodem do ponoći da ne osetim.

Dežurni, znam da ne znaš za moj OKP, ali moram reći da sam se skoro počela tresti kad sam vidjela popis na kojemu je prvo napisana pjesma pa izvođač. 😂 Evo kopirala sam popis i sad sve premećem jer NE MOŽE naopako!!! 😂😂 Morala sam to podijeliti s vama, sad mi je malo lakše. 😁

U pozadini, naravno, slušam pjesme; ako uspijem preslušati oba polufinala u roku, obećala sam sebi da ću ostaviti semafor.

E ja isto tako ali obrnuto, volim da je prvo pesma pa onda izvođač 😆
Plus, kod jedne pesme sam juče slučajno prvo stavio ime izvođača pa onda pesme, i danas sam izmenio to čim sam slučajno ugledao! 👌🏻
Čekamo tvoj semafor Margy 😍

Ali ne menjam na tuđim, samo kopiram 😆 bitno mi je da su sa iste strane sve pesme a sa iste svi izvođači👌🏻

Evo random primer (sa Paučicinog semafora):
1000039886.webp

Broj 8, ali sad je izmenjeno 👌🏻

Dežurni, znam da ne znaš za moj OKP, ali moram reći da sam se skoro počela tresti kad sam vidjela popis na kojemu je prvo napisana pjesma pa izvođač. 😂 Evo kopirala sam popis i sad sve premećem jer NE MOŽE naopako!!! 😂😂 Morala sam to podijeliti s vama, sad mi je malo lakše. 😁

U pozadini, naravno, slušam pjesme; ako uspijem preslušati oba polufinala u roku, obećala sam sebi da ću ostaviti semafor.
Bila je na mom izdanju Master Mirror - Ashley Serena i ja mislila Master Miror izvođač i nisam mogla naći sliku za baner 😂😂😂 Onda sam kontaktirala Killy-ja i rekao mi je da voli da uvek prvo pise naziv pesme pa izvodjac, a ja isto naucena da ide izvodjac pa pesma.

Back