273.FSC - Wheel of Luck

Sad sam čitao nešto o pesmi Thunderstruck i naišao sam na zanimljivost koju bih da podelim s vama:

In 2010, an Iranian nuclear facility (AEOI) was attacked by a destructive malware that was supposedly cooked up by the U.S Government. Again, in 2012 the same facility was attacked, but the attack was highlighted by loud music blaring “Thunderstruck.” An employee wrote:

"I am writing you to inform you that our nuclear program has once again been compromised and attacked by a new worm with exploits which have shut down our automation network at Natanz and another facility Fordo near Qom…
There was also some music playing randomly on several of the workstations during the middle of the night with the volume maxed out,
I believe it was playing ‘Thunderstruck’ by AC/DC."

Last edited:
To je redni broj pesme u pf 5, inače se ti brojevi ne poklapaju sa brojem zadatka, da ne bude zabune 👌🏻
Osim ako se neki slučajno poklopi bez namere

(na slikama zadataka su pisali brojevi i takve slike ste dobili u pp)

Vidi se da je neko ko uopšte ne sluša muziku iz vremena EX-YU bukvalno shvatio zadatak i poslao Igra rokenrol cela Jugoslavija 😂

Verovatno sam samo ja bolestan po tom pitanju, ali jako me iritra što pojedine pesme nisam uspeo da obojim u zlatno (negde sam zeznuo prilikom kopiranja tj na koji način, a pošto su usput i linkovi za yt pa je tu u nekom redosledu u brzini zakočilo), ali nema vezee 👌🏻👌🏻👌🏻

Back