274.FSC - Čas Istorije

Ja sam poslao ovo kod Petra na 227 fscu i završio 6i u finalu sa 131 poenom.

Nakon ovoga se ne sećam da je neka pesma na nemačkom dobro prošla na fscu. Vrv ima ali ja se ne sećam.

YT Playlista je u drugom postu temu, linije za glasanje su otvorene! :cool:
Niko nije ništa pogodio na kladionici.
Zapamtite da kuća uvek dobija. :ROFLMAO: :sneaky:

Imam fine plasmane sa Švajcarcima i Nemcima na engleskom, ali i na samom nemačkom.

137. FSC - 12. mesto u finalu

181. FSC - 8. mesto u finalu

Ova druga je na švajcarskom nemačkom. :D Imam i neke na spisku, ali nemam pojma koliko to prolazi sad.

Poslao sam svoje glasove.

Hvala svima koji su glasali za Annu.

Čestitke organizatoru za sve odrađeno do sad, sve je bilo i izgledalo odlično, kao i za sve unapred, čestitke i budućem pobedniku. Vidimo se na sledećem izdanju.

Delegacija Boxyland-a slavi prolazak u finale :love:

rEAg8g0.gif

Cestitke Sivom na fenomenalno odradjenom poslu do sada! Sve je bilo besprekorno, ukljucujuci i samu prezentaciju rezultata. Grafika je na top nivou ❤️

Sto se tice moje pesme.........izboreno je finale na ovom povratnickom izdanju ali osecaj je tuzan i prazan :( Zao mi je sto i @Veronika nije u finalu sa mnom 😭 I ja sam u proslosti, u dosta navrata, isao na isti ovakav zvuk....i nazalost, sem Deloraine, svaki put se zavrsavalo isto ovako :( Vise bih voleo da sam ispao i ja, najiskrenije, te stoga nece biti nikakvog "internog" slavlja u nasoj delegaciji.

Sto se tice ostalih pesama koje nisu prosle dalje........dosta iznenadjenja, moram reci. Posebno mi je jos zao Riana (jedna od najboljih pesama na celom izdanju za mene licno, apsolutno je zasluzila prolaz dalje), Anie, Arek i Kasije, kao i Alexandera Edera. Takodje, La Rappresentante Di Lista je, definitivno, najveci grower i trebala se naci u finalu, a isto vazi i za Cleo.

Cestitke svim finalistima, srecno u finalu, i neka pobedi najbolja pesma.

@Milos-S niste oboje u finalu, ali bitno da imate jednog zajednickog predstavnika, sto bi rekli iz Barjaka, ,,dva srca ali jedan dom” tj predstavnik :) sledeci put, nadam se da idete oboje u finale 😀

Inace, moram da pohvalim temu jos jednom, geografske teme su mi drage i bliske bas

Delegacija Bebilenda je proslavila svoj prolazak u finale. Na žurci je privedena osoba iz druge države koja je pokušala atentat na naše članice delegacije dok su proslavljale svoj skromni prolazak u finale. Istragom ćemo utvrditi da li je osoba uračunljiva i ako se ispostavi da nije, tražićemo ličnu likvidaciju nakon suđenja koje će se obaviti u našoj zemlji.
Dok je istraga u toku vi kolorizovano doživite ambijent od sinoć.
bambie-thug-eurovision-2024.gif
871c25d796e5efdca184d7a67ac0d678db58040d.gifv
bebi-dol-bebica.gif

ruskajakic-lipstick.gif

Ima li zainteresovanih za najavljeno slušanje večeras u 20h? 🎤

Back