274.FSC - Čas Istorije

Neke pesme ovde ima doslovno da se pokolju.

Po onome što čujem par pesama mi se već izdvojilo kao posebno dobre.

Auuuu sta se desi kad zabranis ljudima da salju Svedsku na FSC. 😩

Ovo su 22 pesme koje trebaju biti u prvom polufinalu!

Krećemo uskoro sa drugim polufinalom, ako San Remo nije dozvoljen ta će pesma biti zamenjena, a nadam se da ne moramo menjati ceo raspored po polufinalima.

Što se mene tiče, mislim da je u redu da tu nastavi da se primenjuje pravilo od ranije da, ukoliko se predstavlja po polufinalima, zamena ide na mesto gde je trebalo da bude prvo prijavljena pesma. Ali da, Sanremo se tretira kao nacionalni izbor Italije, tako da te pesme ne mogu.

Smeta vam jaka Olja Karleuša
Ne smeta mi niko, nego ne volim kada se u jednom pf nameste sve mađarske pesme i seniorke i Grand nostalgičarke, a u drugo sve hrvatske i poljske pesme. Ali to je do žreba, samo volim da je raznovrsnije.

Tehnički nije, ali se od 2011. samo jednom desilo da pobednik Sanrema ne odazove na ESC (2016)
Ali je i 2016. išla drugoplasirana pesma, pa se svodi na isto. :)
2014. je samo bila izuzetak jer je tada predstavnica odabrana interno, nezavisno od Sanrema. Dobro, i 2012. je menjana pesma. :D

Ne smeta mi niko, nego ne volim kada se u jednom pf nameste sve mađarske pesme i seniorke i Grand nostalgičarke, a u drugo sve hrvatske i poljske pesme. Ali to je do žreba, samo volim da je raznovrsnije.
Ma zezam se Dodo <3

Imam pitanje za Vas: sa li bacite tekstove na prevod koje ne razumete? Ja mislim da u mnogo slucajeva je bitno razumeti o cemu je tekst i scenario videa zavisi od njega.

Retko, jedino ako je potrebno za specifičnu temu ili ako je atmosfera pesme vezana za tekst.

Back