274.FSC - Čas Istorije

Meni je najžalije Austrije to bi mi bilo 12 i 10 u finalu. Slusala sam ih na ripit po milion puta. Alexandera više ali i Riana (najsimpatičnija pesma). Greota teška. Takođe dodu sam videla kao pobednika.

Jel bila Anna? Ona je rap

Sad vidim ispala. Vi niste normalni, koliko je boljih pesama ispalo. I ja ispala sa muzicki kvalitetnijom pesmom i vokalom od pojedinih.

DA!
AriTHL.gif

I Aleksa mi je isto skroz bezveze, uopšte mi nisu nešto ovi mlađi iz IDJ Videos, Stefan Shy mi je jedino interesantan i iskren, možda sam još nekog izostavio, ali ugl. ovo sve ostalo mi je nekako nazor.

Opet sam uspeo da ispadnem. Bravo za mene! :( :( :(
Hteo sam da probam sa nečim ne baš uobičajenim za FSC, interesantan spoj dva potpuno različita senzibiliteta i temperamenta u pesmi, uz odličnu energiju i glumu u spotu, ali nije vam se očito to dojmilo.
Znao sam istog dana kada sam poslao pesmu da sam (opet) omašio. :D

Ništa, probaću možda sa nekim etnom na poslednjem izdanju u godini (ako pravila budu dozvolila). Vidim da je to uglavnom pogodak.

Odoh sada da iščitam komentare i ocene. :D

Opet sam uspeo da ispadnem. Bravo za mene! :( :( :(
Hteo sam da probam sa nečim ne baš uobičajenim za FSC, interesantan spoj dva potpuno različita senzibiliteta i temperamenta u pesmi, uz odličnu energiju i glumu u spotu, ali nije vam se očito to dojmilo.
Znao sam istog dana kada sam poslao pesmu da sam (opet) omašio. :D

Ništa, probaću možda sa nekim etnom na poslednjem izdanju u godini (ako pravila budu dozvolila). Vidim da je to uglavnom pogodak.

Odoh sada da iščitam komentare i ocene. :D
Ako pod etnom smatras IDJ nemoj molim te 🙏🏻!

😀

Nisam očekivao da ću ispasti, htio sam neku drugu pjesmu da pošaljem, ali izbor je pao čisto iz nekih strateških razloga misleći da ću proći bolje s tom pjesmom i jer mi je bolje išla uz ovu temu. Ništa, treća sreća. 🤞🏻

Back