275. FSC - Commercial Break

Čestitke kolegi na pobedi, nekako se uvek zalomi da su mi njegove pesme uvek tu negde oko granice za poene. Svakako, vrlo zaslužena i impresivna dupla pobeda.
Hvala svima na glasovima za Šaju, već par izdanja mi je bio na spisku, relativno skoro sam ga otkrio. Potpuno me je kupila njegava vrlo unikatna boja glasa i specifična interpretacija. Posebna zahvalnica @Petar na 12 poena pomalo neočekivanih, iskreno, ali i svima ostalima na bodovima, naravno. ❤️

Čestitke pobedniku (odlična pesma) i organizatoru (odlična organizacija) :love:👏👏👏

Hvala malobrojnim glasačima na 22. mestu u pf :love:
miljana-kulic-zadruga-mhm-jeste.gif

Čestitke pobedniku i organizatoru. Ta pesma mi je za tih par dana između pf i finala toliko ušla u uši da sam razmišljao i 12 da joj dam 👏
A ovi sto nisu glasali za Mašu će drugu pesmu pevati sledeće godine kad im bude svima poznata kao predstavnica Ukrajine na ESCu 25. 😌

Da čestitam i ja organizatoru i pobedniku, zasluženo potpuno 👏👏

Hvala mnogobrojnim glasačima za Kalandru u polufinalu, malo je falilo da prođe dalje... Ali dobro, na kraju sam ipak sam sebe izbacio iz finala.... 😇

Čestitke Miloše na pobedi i na organizaciji. Ja nažalost, nisam uspeo ni sve da ispratim, toliko malo slobodnog vremena imam.. ah... :( Bio sam počeo i rekapitualcije da pravim pa nisam stigao, mislim da sam za prethodne tvoje tri organizacije pravio... Dosta peama sa ovog FSC-a ću i dalje slušati, a što se mog učestvovanja tiče nadalje teško.

Hvala puno, dragi Boxy :love:

Nadam se da ćeš nam se vratiti čim budeš u mogućnosti. Bitan si deo FSC-a i trebamo te ovde svi. Siguran sam da će se i ostali složiti sa time.

A nedostatak slobodnog vremena, to mi je potpuno jasno kako izgleda....pitanje je i ja koliko ću (aktivno) biti tu. Na narednom izdanju ću svakako biti prisutan a posle toga je lako moguće da se povučem ponovo jer neke stvari mimo svega ovoga još uvek nisu rešene.

Ali čak i ako se to desi, vratiću se u nekom naredom periodu opet, to je sigurno. FSC je kao porodični dom i čak i kad se odsustvuje duže ili u više navrata.......na kraju se uvek vrati svojoj kući ❤️

Jedan post iz duboke pacifičke zone (što bi neki ovde rekli). :D
Šalu na stranu, ali pri kraju godine mi se evo desilo da volonterski uzmem da se bavim jednim poslićem, pa mi je većina vremena odlazila na to i jednostavno nisam stizala ranije.

Čestitke i pohvale Milosu-S na pobedi i organizaciji. Iskrena da budem, nisam očekivala da ti stojiš iza pesme, ali odlična je, što dokazuju i visoki poeni od mene. Hvala svima na glasovima za Mamagamu, vidim da su u polufinalu bili ili 6 i više ili oni najsitniji poeni, dok je u finalu bilo malo šarenije iako nije bilo mnogo onih koji su glasali. Da, oni su iz Azerbejdžana (na Kenga Magike je dozvoljeno učešće inostranim izvođačima) i na tom izdanju 2022. su završili na korak od TOP3, 4. su bili. Meni se iskreno pesma dopala na prvo slušanje i evo dočekala je da stigne na FSC. Drago mi je što sam sezonu završila finalom. <3

Printscreenovi: prijave: Stefan28, Doctor Who; glasovi u polufinalu: Paučica, dracarys; glasovi u finalu: Bebi, Endrega.

Prijave

prijava1.png

prijava2.png

Glasovi (polufinale)

pf-glasovi-1.png

pf-glasovi-2.png

Glasovi (finale)

finale-glasovi.png

finale-glasovi-2.png

Back