276. FSC - Destrijeva Muzička Čarolija

baner glavni.webp

Dragi forumaši i forumašice dobrodošli na još jednu moju organizaciju. Slogan 276 FSCa jeste Destrijeva Muzička Čarolija. Šta ovo znači? Ako dobro pogledate baner videćete 12 10 i 8 a ovi brojevi označavaju broj poena. U ovom slučaju to znači da ćete na ovaj FSC slati isključivo izvođače kojima sam ja dao 12 10 ili 8 poena od 223 FSC-a do 275 FSC-a. Dakle od početka novog foruma pa do sad. Spisak svih izvođa kojima sam dao 12 10 ili 8 poena će biti attachovan kao eksel fajl da vam bude lakše da pretražujete i da nađete nešto odgovarajuće za vas!

Pravila su ja se nadam jako jednostavna a ona su sledeća:

Osim ograničenja da šaljete isključivo izvođače kojima sam dao top 3 ocene ograničenje je i da možete slati samo izvođače koje vi niste slali. Dakle ako vidite izvođača kog ste vi slali njega na ovom izdanju ne možete poslati. Samo nešto novo.

Drugo pravilo jeste da ću dozvoliti da šaljete izvođače koji su bili ili jesu članovi bendova kojima sam dao top 3 ocene kao solo izvođače. Videćete da imam više bendova na spisku, svaki izvođač koji je član benda a ima i solo karijeru ili je izbacio neki singl može učestvovati na ovom izdanju kao solo izvođač.

Ostala pravila su ista kao i na svakom FSCU a to je da nema pesmi sa Nacionalnih Finala i Evrovizijskih pesmi.

A sad onaj deo zbog kojeg sam rekao da će ovo izdanje biti posebno a to je zbog toga što je ovo poslednje izdanje u mojoj organizaciji. A možda i poslednje izdanje na kojem ću učestvovati. Razlozi za to nisu negativne prirode koliko samo smatram da mi je potrebna pauza od forumskog sveta. Postoje stvari u mom privatnom životu na koje moram da se fokusiram dok još uvek mogu. I zato sam odlučio da ovo bude neki moj poslednji trzaj i da ovom organizacijom probam da ostavim neki pozitivan pečat na ovom forumu. Ne znam da li ću potpuno odustati od FSCA, to ne mogu da kažem jer kad god sam to rekao porekao sam. Za sada mogu samo da kažem da će me ovde biti sve manje ali da ću vas uvek ali uvek sve imati u svom srcu i to najiskrenije mislim i osećam.

Spisak pesama koje su prethodno učestvovale možete pogledati OVDE.

Srećno svima i neka najbolja pesma pobedi! Nadam se da ćete uživati na ovom izdanju! Potrudiću se da vas svakim danom držim zainteresovane za temu i da na kraju izdanja ostanu samo pozitivni utisci a ne negativni!

Prijave počinju 8.1. 2025. u 13:00 h i trajaće sve do 14.1.2025. u 13:00 h.

Attachments

Last edited:
Cestitke za pobednika! @Nije sve tako sivo 👏😍
Destry zao mi je sto odlazis a ja tek dosao. Sve je bilo besprekorno. Odlično iskustvo za debitanta. 🤝

Last edited:
Hvala Vam forume! 😍😍
Možda je morala da se desi pobeda sa ovom pesmom na današnji dan!
Od prošle pobede je prošlo oko 15-ak godina ili 247 izdanja tačno. 😁
Simbolično, mislim da je danas i naša država rekla da ne želi da se plaši mraka, kao i ova pesma. ☺️
Organizaciju prepuštam, skoro sam bio domaćin, a siguran sam da ima neko ko će to znati da napravi bolje od mene.

Чим сам видио листу могућих извођача, сјетио сам се ове побједничке као сигурице, али као, нећу, није ми приоритет 😂

Честитке и Сивом и Дестрију, заједно са њима и још неколико форумаша чиним старосједиоце овог форума и невјероватно ми је да је посљедња побједа Сивог била прије 15 година, ало

Joooooj kakva završnica, pa hvala forume za ovaj preživljeni strees.😂 Još jedno sjajno izdanje kod Destrija, nadam se da nas neces napustiti i da ces ostati ovde da se i dalje igramo zajedno. @Destry94 . Čestitke Sivom na pobedi, i hvala svima na poenima za Loreen,broj 3 me proganja već dugo vremena tako da smo zadovoljni što smo se našli baš na toj poziciji. 😍

Joooooj kakva završnica, pa hvala forume za ovaj preživljeni strees.😂 Još jedno sjajno izdanje kod Destrija, nadam se da nas neces napustiti i da ces ostati ovde da se i dalje igramo zajedno. @Destry94 . Čestitke Sivom na pobedi, i hvala svima na poenima za Loreen,broj 3 me proganja već dugo vremena tako da smo zadovoljni što smo se našli baš na toj poziciji. 😍
Maznula si mi 3. mesto na debitanskom forumu. 🤣 @Destry94 može da potvrdi.
Ali ja sam velikog srca, pa opraštam! ❤️

Ro standardno Roluje sa glasovima...

Jedino Marko Luis i Marčelo nemaju dupli naziv.
Je li to znači da su oni pobedili?! :D
To samo znači da je organizator žurio dok je radio tabele.

Slagao si me!!! :ROFLMAO:
Elem, bravo Destry za sve ove priredbe i pre svega odlične pesme na ovom FSC-u! :D Glasao si do sada visoko za dobre i kvalitetne izvođače koje smo na ovom FSC-u ponovo slušali. 👏

Naravno, stvarno mi je drago da je godina startovala tako što je pobedio NSTS posle toliko duge pauze što sam mu i poželeo nedavno! :love::cool:🏆
Pobednička pesma je odlična i nekako pasuje uz celu atmosferu koja nam se dešava u zemlji ovih poslednjih meseci. Očekivao sam da će dva Marka biti u konkurenciji za pobedu. :)

S obzirom na to da je pobednik prepustio organizaciju, obaveštavam vas da na sledećem izdanju imamo u ulozi organizatora jednu debitantkinju. :love:

Organizatorka 277. FSC-a je zakaya.

EwkNyR8.png

Ostatak naknadno. :)

Odličan top 3. Čestitke, Sivi! 😍
Standardno savršena organizacija kod Destrija. Baneri su me oduvali. Bravo.

Ali Winonu vam neću oprostiti. Nikako da se odlepi od tog šestog mesta. 😂

Ro standardno Roluje sa glasovima...
Vidjeh ovo i rekoh ma šta oćeš sad od mene dao sam ti 8?!?!? I onda odem na prethodnu stranicu da vidim i stvarno ne piše 8 za Lauru nego za Winonu kojoj nisam dao ni boda 😳

Ne znam kako u excelu piše, provjeri tamo

Vidjeh ovo i rekoh ma šta oćeš sad od mene dao sam ti 8?!?!? I onda odem na prethodnu stranicu da vidim i stvarno ne piše 8 za Lauru nego za Winonu kojoj nisam dao ni boda 😳

Ne znam kako u excelu piše, provjeri tamo

Piše i u ekselu tako. Izmeniću.

Izvinite na grešci.

To će malo samo promeniti redosled ali ne mnogo.

Čestitke pobedniku, dobra je pesma, malo falilo da dobije koji poen 👏 Eto, neka i sledeća pobeda bude u neko skorije vreme 😇
Destry, čestitke i tebi na odličnoj organizaciji, iskreno se nadam ne i poslednjoj, tamo nekada 😉👏
Zahvaljujem se svima na poenima za Broken, hvala na poenima u polufinalu i 1. mestu, hvala i na poenima u finalu, posebno izdvajam: 3D/Dežurni, Detektivka i dracarys (12p), Destry94, Filhy i Ro97 (10p) i Marko (8p) 🙏😍
Inače sam ovu pesmu pokušao da prijavim još na Stefanovom rok izdanju 231. FSC-u, ali tada me je MilanB preduhitrio i poslao neku drugu njihovu pesmu... I sada kad sam ih video na spisku izvođača koji mogu da učestvuju, setio sam se pesme i poslao je 😁
Hvala svima još jednom 😍

Čestitke Sivom na pobedi 😍 Toliko dugo si čekao na ovo i eto, baš se poklopilo na današnji dan. Ima simbolike! :D Sad se okrenuo pun krug koji je počeo našim povratkom u novembru 🤣

Hvala svima koji su glasali za Beyond the Black. Ova pesma je bila poslata isključivo "za moju dušu" što bi se reklo i nisam imao nikakva specijalna očekivanja. Svakako, drago mi je da se nekima pesma jako svidela.

Čestitke i @Veronika na odličnom rezultatu 😍 Ovo je isto bilo za nas i to sa pesmom koju oboje jako volimo ❤️

Hvala ti Destry na sjajnoj organizaciji 🤗 Bio si, kao i uvek, sjajan domaćin, sada možeš da odmoriš.

Back