276. FSC - Destrijeva Muzička Čarolija

baner glavni.webp

Dragi forumaši i forumašice dobrodošli na još jednu moju organizaciju. Slogan 276 FSCa jeste Destrijeva Muzička Čarolija. Šta ovo znači? Ako dobro pogledate baner videćete 12 10 i 8 a ovi brojevi označavaju broj poena. U ovom slučaju to znači da ćete na ovaj FSC slati isključivo izvođače kojima sam ja dao 12 10 ili 8 poena od 223 FSC-a do 275 FSC-a. Dakle od početka novog foruma pa do sad. Spisak svih izvođa kojima sam dao 12 10 ili 8 poena će biti attachovan kao eksel fajl da vam bude lakše da pretražujete i da nađete nešto odgovarajuće za vas!

Pravila su ja se nadam jako jednostavna a ona su sledeća:

Osim ograničenja da šaljete isključivo izvođače kojima sam dao top 3 ocene ograničenje je i da možete slati samo izvođače koje vi niste slali. Dakle ako vidite izvođača kog ste vi slali njega na ovom izdanju ne možete poslati. Samo nešto novo.

Drugo pravilo jeste da ću dozvoliti da šaljete izvođače koji su bili ili jesu članovi bendova kojima sam dao top 3 ocene kao solo izvođače. Videćete da imam više bendova na spisku, svaki izvođač koji je član benda a ima i solo karijeru ili je izbacio neki singl može učestvovati na ovom izdanju kao solo izvođač.

Ostala pravila su ista kao i na svakom FSCU a to je da nema pesmi sa Nacionalnih Finala i Evrovizijskih pesmi.

A sad onaj deo zbog kojeg sam rekao da će ovo izdanje biti posebno a to je zbog toga što je ovo poslednje izdanje u mojoj organizaciji. A možda i poslednje izdanje na kojem ću učestvovati. Razlozi za to nisu negativne prirode koliko samo smatram da mi je potrebna pauza od forumskog sveta. Postoje stvari u mom privatnom životu na koje moram da se fokusiram dok još uvek mogu. I zato sam odlučio da ovo bude neki moj poslednji trzaj i da ovom organizacijom probam da ostavim neki pozitivan pečat na ovom forumu. Ne znam da li ću potpuno odustati od FSCA, to ne mogu da kažem jer kad god sam to rekao porekao sam. Za sada mogu samo da kažem da će me ovde biti sve manje ali da ću vas uvek ali uvek sve imati u svom srcu i to najiskrenije mislim i osećam.

Spisak pesama koje su prethodno učestvovale možete pogledati OVDE.

Srećno svima i neka najbolja pesma pobedi! Nadam se da ćete uživati na ovom izdanju! Potrudiću se da vas svakim danom držim zainteresovane za temu i da na kraju izdanja ostanu samo pozitivni utisci a ne negativni!

Prijave počinju 8.1. 2025. u 13:00 h i trajaće sve do 14.1.2025. u 13:00 h.

Attachments

Last edited:
Izvini, molim te, @Pipi što sam te izostavio! Bilo je dosta "sedmica", pa sam se tu spetljao, ali spazio sam tokom prezentacije tvoje poene. 😊
Hvala ti! ❤️

Hvala @Marko i @whisky na 10p za Eminu ❤️ nažalost moj gubitnički strajk se produžio i u novoj godini, u novoj FSC sezoni ali ne odustajem. Doduše, ova pesma je bila moja zona komfora i ne kajem se, pesmu jako volim i vajbujem uz nju. @Destry94 odlična organizacija i još jednom izvini što si me čekao za PF glasove ali slavila se (Ivkova) slava. Mnogo mi je drago jer je Sivi pobedio, još jednom simbolična pobeda i veoma draga nakon dužeg vremena. Od mene duže vreme aktivnog učešća nema u diskusijama, slušanju, semaforima ali nadam se da će se i to promeniti. Tu sam, posmatram ali mi nedostaje malo forum, moram vratiti fokus i zabavu malo u svoj život. A forum je nešto što me relaksira i zabavlja. Vraća se Liberta jači nego ikada, i ne odustaje 🤌🏻 Idemo jako!

Pohvale Destryju na organizaciji i čestitke Sivom na pobedi. Pesma super i simbolična, što već i napisaše ostali. U polufinalu je bilo malo više poena, ali finale je bilo dosta dobro, te je išlo manje poena. Hvala svima na glasovima za Sašu, čim sam saznala temu i videla spisak mogućih izvođača, kod mene nije bilo preterano dileme šta će mi biti prvi izbor. Jedino sam imala dosta izbora među pesmama, pošto Sašu (i brata mu) baš volim da slušam. Ponovo mi je u polufinalu bilo zamalo situacija da imam samo 6+ poene od svih glasača, posebno hvala liberti i Tinteu na 12 poena u polufinalu i finalu, Nije sve tako sivo na 10 poena u polufinalu, kao i Aleksi, Zokiju, Leu i liberti na 8 poena u finalu.

Zanimljiva situacija mi se po prvi put desila da mi je iz polufinala prošlo pet pesama i to svi poeni od 6 i iznad, a ispali poeni između 1 i 5. Najgore što zamalo to nisam napisala i na polufinalnim rezultatima što bi tehnički moglo možda da se posmatra i kao odavanje toga u kom sam polufinalu, imajući u vidu moje navijanje za Konstantinosa u suprotnom (šteta još jednom za ispadanje). :LOL:

Screenshotovi: prijave: Pipi, dracarys; glasovi-polufinale: Filhy, creature; glasovi-finale: Ivana, Boxy.

Ovom prilikom bih još jednom napomenula da, u slučaju novih učesnika ili oni sami obrate pažnju na to da pročitaju pravilnik takmičenja (znam da je obiman, ali barem ono najbitnije se zapamti i "u hodu") ili organizatori (nebitno da li ih sami zovu ili se neko odluči da učestvuje) provere da li su se dotični javili Milošima ili meni za odobravanje učešća. Stavka je čisto proceduralne prirode, ali bih iskreno volela da se poštuje u svim slučajevima.

A za zakayu stiže i ono, uobičajeno:
EwkNyR8.png

Ja sam bila ubeđena da sam stavila, ali ako nisam, pardoniram i izvinjavam se, stiže odmah. :D

EDIT: Sad me malkice zezaš, eno ga post na 20. strani teme Specijala. :D Znam da nikada ne propustim da stavim uz objavu organizatora, sem dobro ova dva ili tri izdanja kad sam bila bez laptopa. :D

Pa dajem tom organizatoru koji je sledeći na redu. Destrijev je, kako sam napisala u dodatku u temi Specijala. :D

Onda izvini jer sam ja to do sada izgleda pogrešno shvatao, tj. da nagradu uvek dobija organizator tekućeg izdanja, a ne da Excel ide na veresiju. 😂

Pa nije na veresiju, čini mi se da i na ESC imamo nešto slično, ako nisam umislila.
Da se prenosi od organizatora do organizatora. :D

Da, imamo ključeve koji se predaju prilikom žreba, mislim. 🙂
Ovde sam više shvatio da je nagrada za trud organizatora, ali je u stvari u pitanju satisfakcija za narednog. Može i tako! 😃

Back