277. FSC - денс арена

padobrosta-pa.gif

Čestitke Pokyju, odlična pobednička pesma! 🙌

Bravo zakaya za debi organizaciju! Stvarno si se sjajno snašla, sve je bilo tuc tuc! 👏

Bravo @zakaya , sve je bilo adrenalično kako dolikuje jednom narkomanu !!! 💉💕

@Doctor Who , @rintintin , @cinque šta reći, majstori svog zanata. Vrh tabele odličan, ne bi se sa ovakvim redosledom bunili i da smo poslednji bili !

Kasnije zahvalnice svima na poenima, a koliko smo videli bilo je dosta visokih. Čini mi se da je ovo najveći broj poena sa kojim sam pobedio ikada...

Čestitke @Pokahontas na pobedi 😍🤝🍸 Pesma mi je dobra, al dadoh 1 jer su mi ostale bile za mrvu draže.

Čestitke @zakaya na izvanrednom izdanju, lično me je jako učinilo srećnom i volela bih ovakve fscove stalno, ali to nije realno. 🙏

Bravo za @Doctor Who i moju 12ku!!! ❤️

Sve u svemu, jako lepo izdanje koje ću pamtiti. I hvala vrlo lepoj i odabranoj ekipici koja je glasala za Pain, ja tu pesmu znam dosta dugo i baš je volim, i mislim da nisam imala bolju priliku od ove da je pošaljem pa me i to čini dodatno srećnom, a naročito što je određeni broj ljudi prepoznao i nagradio. 💛

Čestitke pobedniku, iako me je ujeo za srce. 🤡

Jako sam srećan i sa zakayicinom organizacijom, sjajno se snašla. 🐥:love:

Hvala svima koji su glasali za FKA twigs, pesmu koja me je kupila na prvo slušanje i od koje mi se naježila koža, ali jbg, nismo svi isti. Istina je da sam se dvoumio između originala i remixa ali mi je prevagnulo to da je original, iako ritmičan, više atmosferičan od remixa, koji mi se više uklapao u temu. Poslušajte i original ako već niste, topla preporuka.

Kao fan elektronske muzike malo sam neprijatno iznenađen kvalitetom pesama na ovom izdanju. Ne svim naravno, pesme koje su dobile visoke poene ne spadaju u tu kategoriju, ali generalno, prosek je baš loš.

хвала људи на лепим речима али пре свега хвала свима што се учествовали 🖤🖤🖤🖤 !!!

качим вам ексел па идем да попијем ксалол и одспавам 15 сати

Back