Sve u svemu, jako lepo izdanje koje ću pamtiti. I hvala vrlo lepoj i odabranoj ekipici koja je glasala za Pain, ja tu pesmu znam dosta dugo i baš je volim, i mislim da nisam imala bolju priliku od ove da je pošaljem pa me i to čini dodatno srećnom, a naročito što je određeni broj ljudi prepoznao i nagradio.
Jako sam srećan i sa zakayicinom organizacijom, sjajno se snašla.
Hvala svima koji su glasali za FKA twigs, pesmu koja me je kupila na prvo slušanje i od koje mi se naježila koža, ali jbg, nismo svi isti. Istina je da sam se dvoumio između originala i remixa ali mi je prevagnulo to da je original, iako ritmičan, više atmosferičan od remixa, koji mi se više uklapao u temu. Poslušajte i original ako već niste, topla preporuka.
Kao fan elektronske muzike malo sam neprijatno iznenađen kvalitetom pesama na ovom izdanju. Ne svim naravno, pesme koje su dobile visoke poene ne spadaju u tu kategoriju, ali generalno, prosek je baš loš.
Čestitke Pokahontasu, pohvale zakayi na organizaciji.
Zasad ću samo da potvrdim da je Pokahontas i organizator 278. FSC-a, pošto je svakako bio i prijavljen za organizaciju. Ostalo kasnije.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.