278. FSC - Chant de Nice

baner00.gif

278. FSC - Chant de Nice (Pesma Nice)

Bonjour!
Italija ima Sanremo, Španija ima Benidorm, a Francuska - Nicu. Prelepi krajolici Azurne obale u državi koja dodiruje dve najveće vodene površine u Evropi i koja je umnogome uticala na razvoj istorije cele Evrope i sveta. Po muzici se ne razlikuje, a njena bogata scena može ponuditi sve moguće zvukove.

Jasno je zašto smo ovde. PRAVILA:

-Izvođači koji pevaju na francuskom jeziku (ne moraju nužno biti iz Francuske).
-Izvođači koji su nastupili. MAKSIMALNO 3 puta na FSC/u do sada.
-Pesme ne starije od 10 godina.
-Pesme ispod 100 miliona pregleda.

-Dozvoljene su kolaboracije
-Dozvoljene su višejezične pesme ukoliko je na francuskom makar jedna strofa u pesmi.

-Standardna FSC pravila ostaju na snazi.

liste de chansons
(click)

Prijave počinju 11.2.2025. u 23:15, a završavaju se 18.2.2025. u 00:00

Attachments

Last edited:
Čestitam @libertà na pobedi! Mojih 12 poena i stvarno najbolja pesma meni! 😍😍😍 eto dokaza da kad se najmanje nadaš desi se uspeh, tik pred napuštanje fsca o kom si razmišljao!
Čestitke organizatoru, sve na nivou kao i uvek! 👏🏻😍

Top 2 bez poena od mene, ali svakako čestitke. Nije mi legao ovaj FSC, ali 12-ica, 10-ka, 8-ica i 7-ica su mi top i definitivno su završile na plejlisti. :love:

Čestitke @libertà 👏
Hvala @Pokahontas da fenomenalnoj organizaciji, fantastičnim banerina i napetosti za srčku! 3. FSC i osvojeno 3. mesto posle dva ispadanja u polufinalu! Prezadovoljan!
Hvala svima koji su mi dali 10 i 12, svima koji su udelili po koji poen a i onima koji nisu! Oprošteno vam je.😅
Stvarno fantastično iskustvo! 😍👌

Back