279. FSC - Double trouble

POBEDNIK
FSC 279.

Teddy_Swims_-_Bad_Dreams.png

Leo Cezar
150 poena

Teddy Swims - Bad Dreams

Tačno se moram prijaviti za organizaciju, jedini način da budem u finalu i/ili pobijedim!

Čestitke Leo, top pjesma, Teddy kida

Aaaa, baš sam iznenađen. Baš lijepo iznenađenje, ova pjesma mi se istakla bila još na prvom slušanju, zaslužena pobjeda!

Čestitke Leo! 🎊 Super stvar! ❤️ Hoće li biti dvostrukog domaćinstva?

Hvala svima koji ste glasali za mene i omogućili mi prvo finale i fantastično 5. mjesto! ❤️ Hvala i Filhyju kojeg sam izvukla. Znala sam da je dobar znak što sam izvukla osobu kojoj sam dala 12 u prethodnom izdanju. Isplatilo se slušati 1200 pjesama :ROFLMAO:

Čestitke Leo! 🎊 Super stvar! ❤️ Hoće li biti dvostrukog domaćinstva?

Hvala svima koji ste glasali za mene i omogućili mi prvo finale i fantastično 5. mjesto! ❤️ Hvala i Filhyju kojeg sam izvukla. Znala sam da je dobar znak što sam izvukla osobu kojoj sam dala 12 u prethodnom izdanju. Isplatilo se slušati 1200 pjesama :ROFLMAO:

Domaćin mora da odmori 3 izdanja da bi opet organizovao :D. Neće biti dvostrukog.

Čestitke Leu!
Screenshot_20250318-211736_Calculator.webp
Samo 30 poena za Payale od forumaša iz drugog polufinala mi je tragedija, iako sam lično ja dala Tediju 7, a Payale 6. Al dobro, super rezultat za Jelly ❤️

Kao prvo hvala svima na poenima, a bilo vas je čak 26 koji su dali bar 1 poen.
Kao drugo ne mogu da verujem da sam dočekao 24. pobedu, a prvu od davnog FSC 235. kada je pobedila moja FSC beba Mentissa i svega što se od tada desilo.
Kao treće drago mi je što je još jedna moja FSC beba Teddy pobedio jer tada kad sam ga slao sa Lose control bio je relativno nepoznat i osvojio po meni malo nezasluženo 9.mesto. Interesantno je da je i tada bio 3. u polufinalu.

I za kraj hvala svima koji ste bili deo ovog FSC. Jedino mi je krivo što Tinte nije uspeo da glasa, nadam se da ga je prošla prehlada.

Hvala i Filhyju kojeg sam izvukla. Znala sam da je dobar znak što sam izvukla osobu kojoj sam dala 12 u prethodnom izdanju. Isplatilo se slušati 1200 pjesama :ROFLMAO:
E, sad mi je tek krivo što nisi pobedila! :( Odlična pesma i mojih osam poena! ❤️ 👏
Odlični su bili i Nothing But Thieves i Pet Shop Boys.

Leo, dobro hajde, nisi odavno, realno! :ROFLMAO: Svaka čast!!! 🏆
⚡Storm, čestitam na ubedljivo najboljem plasmanu i vicešampionskoj poziciji sa odličnom pesmom!!! ♥️

Čestitke @Leo Cezar na svemu. Ako se ne varam ovo je ta 24ta pobeda? Sad ste ti i Nole jednaki. Ali ajde da se nadamo da će on na 25 ove godine.

@Stefan28 tebe sam izvukao i dobro je da jesam. Pesma mi je super i hteo sam da idem malo outaide of the box i drago mi je da jesam.

Lejo poslao Teddya!?

Pretends To Be Shocked Fake Shock GIF by AIDES

Čestitke na pobjedi! Sad mi je konačno jasna ova tema! Prvo uopće nisam kužio pravila! Heheheh 😁

Čestitke i Stormu na odličnom plasmanu, nadam se da će ovo možda bit motivacija da ostaneš na fscu 🙏

Cestitke na pobedi i organizaciji, mozemo li videti ko je dobio kog forumasa za zadatak?!

Lejo poslao Teddya!?

Pretends To Be Shocked Fake Shock GIF by AIDES

Čestitke na pobjedi! Sad mi je konačno jasna ova tema! Prvo uopće nisam kužio pravila! Heheheh 😁

Čestitke i Stormu na odličnom plasmanu, nadam se da će ovo možda bit motivacija da ostaneš na fscu 🙏
Zapravo je trebala biti druga pesma, ali sam se poslednjeg dana odlučio za ovu :D Nadam se da će sledeća tema odgovarati pa da će ta druga biti direktni finalista 🤩

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ?

Edit: zasto raspali forum ne ume da napravi duple razmake izmedju crtica?!

Back