279. FSC - Double trouble

Moje prvo finale i 12. mesto, ja presrecan. Obecavam da vam necu vise slati Sirusho :ROFLMAO:

Pobednik kida, bravo! <3

Cestitke i @JellyJelly od jos jednog novajlije, takodje super pesma :love:

Kod mene su u vrhu osim pobednika bile i Balkanske dame Senidah, Nika Turkovic, Miach, one su po meni nezasluzeno nisko zavrsile ❤️‍🩹

Čestitke Ljeo!

Imamol organizatora?

Imamo. Ponovo imamo debitanta u ulozi organizatora, tj organizatorke.

Organizatorka 280. FSC-a je Detektivka.

EwkNyR8.png

Čestitke @Leo Cezar na pobedi, dobra pesma, ali u jakoj konkurenciji nisam mogao više dati poena. Ispade da ti Teddy donosi sreću uvek kada ga pošalješ. Međutim imam jednu zamerku, ništa lično protiv tebe samo mislim da je predstavljanje rezultata na način na koji ti radiš, konfuzno i ne diže hajp uopšte, kao i sama atmosfera u toku organizacije, takođe primećujem da je to slučaj i sa onim takmičenjem Evrovizijskih pesama. Razumem da svi nisu profi u svemu ali generalno je samo učešće bolje kada se zaista iza toga vidi neki dodatan trud, kažem opet ništa lično, samo moj utisak.

Čestitke @Leo Cezar na pobedi, dobra pesma, ali u jakoj konkurenciji nisam mogao više dati poena. Ispade da ti Teddy donosi sreću uvek kada ga pošalješ. Međutim imam jednu zamerku, ništa lično protiv tebe samo mislim da je predstavljanje rezultata na način na koji ti radiš, konfuzno i ne diže hajp uopšte, kao i sama atmosfera u toku organizacije, takođe primećujem da je to slučaj i sa onim takmičenjem Evrovizijskih pesama. Razumem da svi nisu profi u svemu ali generalno je samo učešće bolje kada se zaista iza toga vidi neki dodatan trud, kažem opet ništa lično, samo moj utisak.
Meni moje poslovne obaveze ne dozvoljavaju da se posvetim organizaciji na onaj nacin na koji bih ja to zeleo. S obzirom na to da sam na forumu imao preko 80 organizacija (od toga 21 FSC) i neki stariji forumasi odavde mogu da kazu kako su izgledale ranije organizacije. A i s obzirom da sam za organizaciju saznao neposredno pred pocetak prijava jer niste imali organizatora mislim da je ovo bilo sasvim korektno odradjeno i nije se kasnilo ni u jednom trenutku osim danas kada sam produzio glasanje kao sto sam ucinio i svaki put da ljudi ne bi bilo diskvalifikovani, a realno nisam morao. Tako da od mene dosta.

Malopre sam javio Ivani da nece da mi uploaduje tabelu pa dok se to ne resi evo slika

a.webp

s.webp

Jaoo pa hvala Ćinkvela na 12, Arsenic na 10 i etica na 8! 😍 krem ekipa glasa za Kajli!

A i ja duplu 12 za @cinque ovo je nameštaljka!

Nažalost desilo mi se i da doživim zadnje mjesto, što sam bio za dlaku izbjegavao u prethodnim izdanjima 🙃

Woww, drugo mesto Izgleda nerealno i to iznenada nakon niza totalnih "neuspeha" ove sezone. Moj najbolji rezultat ikada i to sa 3 predivna artista, razlicitih energija, muzickih zanrova, spojene na nacin da svaka iskaze sebe najbolje moguce. Preponosno se osecam sto su me predstavljale i donele ovakav rezultat. Ovo je ujedno i momenat kada cu prvi put ikada imati dvocifreni broj poena na LU. Koliko god rezultat bio sekundaran, lep je osecaj biti u vrhu. Veliko hvala svima koji su glasali!! 🙏🏽🥰

Jedino mi je zao sto je propustena retka prilika da odemo u Barbieland, a bila je tako blizu. Mada mi je s druge strane bilo olaksanje, jer je organizacija big deal za mene.

Hocu isto da kazem da se osecam pocastvovano sto je FSC kraljica @etica odlucila da izabere moja dva artista kao svoje predstavnike za ovo izdanje. Za ljude koji ne znaju, etica je jedina osoba u istoriji foruma koja je ucestvovala na apsolutno svim izdanjima. Zao mi je sto Chloe i Halle nisu prosle u finale, pesma je bila prelepa. Utisak je isto da je mnogo dobrih pesama ostalo u polufinalu (Madison, Aurora, Zoe, Ruelle...)

Sto se nedavne situacije sa zelenim tice, mislim da je u trenutku preovladalo iskljucivo negativno misljenje o njemu. Bilo je najvise vezano za situacije kada se nije najlepse ponasao prema meni u proslosti. Razjasnili smo to u private donekle i jeste bilo zaboravljeno s moje strane da se osoba ponasala korektno prema meni nakon tih situacija. Verujem da ce se ponasati korektno i verujem u odluke moderatora, tako da se nadam da nece biti nikakvih neprijatnosti.

Odlaska nece biti, pauze mozda, ali nece biti inicirana ni povratkom zelenog, ni prisustvom bilo koje osobe ovde. Ipak je ovo igra i ne treba biti toliko surov. Svakako imamo organizatora debitantkinju, tako da je moje ucesce na sledecem izdanju vrlo moguce.

🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

Sve 4 12ice u finalu, su mi bili i u pf, znaci da nije bilo dobrog zreba ne bi ni usao u finale. Super, jednom i meni da se posreci. Hvala svima na glasovima. Ovu pesmu cekam da posaljem vise od godinu dana i kad se pogodilo da dobijem Roa za zadatak morao sam da se borim da se promene pravila na pocetku, jer su prosli put bili finalisti🤣 7. mesto je odlicno, bas sam se bojao zbog repetetivnog refrena, ali je vajb pesme odlican i bez toga.

Ju, Miki, hvala na 12 poena!!! :love::D🤗 I Đole na 10 i Leo na 7! 👏
Dobro, i Tets i Detektivko na po 4. :)

Hit mi je EvroBosna koji je dobijao isključivo šestice za Širana. :D (od Đoleta, Tetsujina, Destrija i mene)

Čestitke pobedniku i organizatoru majti Leju :love:👏 Pesma mi se doduše popela na glavu jer iz frižidera iskače i dosadila je i Tediju verovatno. Ipak, nisam mogao da je ostavim bez poena pa 1p sasvim ok za kvalitetnu pesmu uzimajući u obzir napred navedeno. Slično je i sa Brunom, s tim da mi se ta pesma više sviđa. Otkriće izdanja Palaye Royale, hvala na svemu. 🍏

Ja izvukoh Pokahontaru, međutim ispostavilo se da sam već nehatno "izmuzao" njegove izvođače nisam želeo pomerati granice pa sam se odlučio za Olgu tj Molly, jer mi je ova pesma ponovo na repeatu pa sam morao sest' u taj voz.
Hvala na glasovima sirotinjskim ali hvala i Bebari, dodici i Majstineli. :love:🍍

Back