Pokahontas
Ekspert
Čestitke Ljeo!
Imamol organizatora?
Imamol organizatora?
Čestitke Ljeo!
Imamol organizatora?
Meni moje poslovne obaveze ne dozvoljavaju da se posvetim organizaciji na onaj nacin na koji bih ja to zeleo. S obzirom na to da sam na forumu imao preko 80 organizacija (od toga 21 FSC) i neki stariji forumasi odavde mogu da kazu kako su izgledale ranije organizacije. A i s obzirom da sam za organizaciju saznao neposredno pred pocetak prijava jer niste imali organizatora mislim da je ovo bilo sasvim korektno odradjeno i nije se kasnilo ni u jednom trenutku osim danas kada sam produzio glasanje kao sto sam ucinio i svaki put da ljudi ne bi bilo diskvalifikovani, a realno nisam morao. Tako da od mene dosta.Čestitke @Leo Cezar na pobedi, dobra pesma, ali u jakoj konkurenciji nisam mogao više dati poena. Ispade da ti Teddy donosi sreću uvek kada ga pošalješ. Međutim imam jednu zamerku, ništa lično protiv tebe samo mislim da je predstavljanje rezultata na način na koji ti radiš, konfuzno i ne diže hajp uopšte, kao i sama atmosfera u toku organizacije, takođe primećujem da je to slučaj i sa onim takmičenjem Evrovizijskih pesama. Razumem da svi nisu profi u svemu ali generalno je samo učešće bolje kada se zaista iza toga vidi neki dodatan trud, kažem opet ništa lično, samo moj utisak.