279. FSC - Double trouble

Mislim da sam već naÅ”ao lepu pesmu :) ali joÅ” ću razmisliti i videti. šŸ˜€

@Ivana jel postoji mogućnost (dok se ne zavrÅ”e prijave) da ona tabela gde su sve pesme, da se prikazuje alfabetno po forumaÅ”ima koji su ih poslali?
Da ne ide po nazivu izvođača, nego po forumaÅ”ima?

@Ivana jel postoji mogućnost (dok se ne zavrÅ”e prijave) da ona tabela gde su sve pesme, da se prikazuje alfabetno po forumaÅ”ima koji su ih poslali?
Da ne ide po nazivu izvođača, nego po forumaÅ”ima?
Mozes to sam da uradis, imas strelicu sa opcijama pored kolone D, samo izaberi da se sortira A-Z.

Ja sam na ESC kvizu,ostali će dobiti zadatke kad se vratim u stan :D

Jako napet zadatak, videću postoji li odgovor.

Ako ja sad posaljem izvodjaca kojeg sam jedini ja slao i usao je u finale, zar nece se onda to javno znati da sam ja poslao tu pesmu?:rolleyes:

Jao ja tek sad kapiram da postoji joÅ” opcija sem da Å”aljem tog kog sam dobio. Al već sam naÅ”ao nekog fantastičnog od forumaÅ”a da se uklapa.

A Å”ta ako npr poÅ”aljem izvođača koga je samo taj neko koga sam izvukao slao a i taj neko poÅ”alje svog izvođača koga niko drugi osim njega nije slao?
PoŔto vidim da nema odgovora evo da pojasnim pitanje:
ForumaŔ A izvuče forumaŔa B. ForumaŔ A odluči da poŔalje izvodjača koga je samo forumaŔ B slao. ForumaŔ B sa druge strane izvuče forumaŔa C ali ipak odluči da poŔalje neŔto iz svog opusa i to izvodjača koga je samo on slao na FSC.
U takvoj situaciji će se znati da je forumaÅ” B poslao jednu od dve pesme koje su izvodili izvodjači koje je samo on slao. Kako sprečiti ovo?

Možda da mogu samo izvođači koji su bili bar dva puta?

Glupo je ovo pravilo da se mogu slati svoji izvođači al ajde

Najbolje da nema podeljba na dali je neko ispao ili prosao i da se forumasi koji su u zadacima ne obljavljuju tokom priredbe.

Sve u vezi pravila i opravdanih pitanja u vezi istih

kris jenner mystery GIF

Back