279. FSC - Double trouble

Ako sam dobro razumeo mi sami biramo da li cemo slati nekog pevaca kog smo vec slali ili cemo traziti broj pa sta nam zapadne?

Ako sam dobro razumeo mi sami biramo da li cemo slati nekog pevaca kog smo vec slali ili cemo traziti broj pa sta nam zapadne?
I ako trazis broj, mozes da posaljes svog izvodjaca.

Siroti debitanti, oni moraju da šalju od nekog drugog nisu ni stigli svoje.
Sklepala sam playlistu sa svim dostupnim pjesmama s MV-ijem od izvođača forumaša kojeg sam dobila i imam 1000+ pjesama 😭
Ali dobro, većinu sam danas prevalila. Ostalo još 400 pjesama sutra 😭

I ja sam se bacio na domaci zadatak, dobio sam forumasa/forumasicu sarenolikog ukusa, pa je dosta opcija u igri

Msm nije mi problem ni da piše 12. 🤣 Rekoh eto tako, ako teži neko perfekcionizmu 😂

E da, treba napomenuti novim forumašima da su neki menjali nickname između ostalog i ja 😄 Ali to najbolje da organizator sam napiše jer zna koga je sve uvrstio ovde. Čisto da znaju zbog pretrage.

Nije uvrstio debitante 100%. Sudim po forumašu koga sam dobila.

Gotovo je sad. Sve si nas zbunila. Bices u razmatranju za ban zbog ovoga. 👍

A sa prijavom je ipak bolje sacekati krajnji rok, s obzirom da se pravila menjaju iz minuta u minut, koliko vidim. 😅
Ovo je sad bukvalno slobodna tema, sto je ok.

Uh, nezgodna tema za nekog ko je polovinu predloga ostao u polufinalu 😭

Meni se bas svidja tema al ja izvukla nekoga sa hiljadu ucesca a necu biti kuci do posle isteka roka 🥲🥲🥲

Neki parovi su stvarno wtf :D

Napomenem ja u poruci kad ima dva nicka neko

Sklepala sam playlistu sa svim dostupnim pjesmama s MV-ijem od izvođača forumaša kojeg sam dobila i imam 1000+ pjesama 😭
Ali dobro, većinu sam danas prevalila. Ostalo još 400 pjesama sutra 😭
Meni se bas svidja tema al ja izvukla nekoga sa hiljadu ucesca a necu biti kuci do posle isteka roka 🥲🥲🥲
@Uprava reagujte, molim vas.

Back