279. FSC - Double trouble

@Paučica znam za to, taj FSC sam na brzinu pisala pa ostali stari plasmani pre uočavanja greške. Izmeniću to čim sutra sednem za laptop, a imam i štošta drugo da uradim.

Predlog je prihvaćen! Dobra vest.
Nažalost u neko dogledno vreme ovo će biti moje poslednje učešće na FSC.
Nekako mi nije vreme za muziku i opterećen sam brojnim drugim temama, tako da ne mogu da se fokusiram na pesme, a učestvovanje radi učestvovanja mi nikada nije bilo zanimljivo.
Lea kao starog forumaša i druga sam morao da ispoštujem.
Sa ovom pesmom i simbolično završavam jedan pun muzički krug koji je počeo pre 15-ak godina na ovom forumu na 14.izdanju takmičenja. Eto 265 izdanja posle vreme je za jednu pauzu do nekih lepših vremena gde "neće biti sve tako sivo".

Pa zašto svi odlazite, šta vam je

ceca-raznatovic-hit-tvit.gif

Pozdrav svima posle smene na poslu od 26h nespavanja 😂
Nekoliko forumaša mi je poslalo poruku da su mislili da je rok za slanje pesama do sutra jer se sve pomerilo zbog pravila i pitali da li je moguće produženje roka. Rok za slanje pesama ću produžiti do večeras u 22h. Pa ćemo videti da li će priredba tada ili sutra tokom dana :) Inače niste loše pesme slali ,ima nekoliko potencijalnih pobednika.

Nekoliko forumaša mi je poslalo poruku da su mislili da je rok za slanje pesama do sutra jer se sve pomerilo zbog pravila i pitali da li je moguće produženje roka. Rok za slanje pesama ću produžiti do večeras u 22h. Pa ćemo videti da li će priredba tada ili sutra tokom dana :) Inače niste loše pesme slali ,ima nekoliko potencijalnih pobednika.

Da dođem do kbca da ti donesem kafu?

Baš sam zapustio fsc, evo da nije bilo produženja roka, ostao bi ja neprijavljen 😢

Uz svu želju da prekinem FSC post, ipak ću morati da preskočim. Odgovara mi i dobijeni forumaš, imam i pesmu, ali nažalost nemam vremena da se posvetim preslušavanju.
Nadam se da se slušamo uskoro ponovo na FSC-u.

Hvala. (y) Ja sam mislio da cu pesme sad vec moci preslusati. Izgleda da ce to biti u nedelju, a ako ne, onda u utorak.

A zao mi je sto je dosta ucesnika najavilo pauziranje. :(

c6f01c032a31e96795de6542995d59b8e78e0178.gif

Bivši predstavnik Bebilenda vam šalje kiss!

Zapravo smo jako srećni što smo poslali pesmu na ovom izdanju iako ćemo lizati patos još jednom. Bitna je duša koju ostavljamo ovde deleći muziku jedni drugima.

Ja sam htio da se prijavim nisam znao da je rok do VEČERAS???

Tj. Danas????

Ako mi da Leo, šaljem pjesmu

Prihvaćene su sve prijave koje su stigle i posle roka zato sam i produžio prijave jer mi je bilo čudno što se ne prijavljujete ali nekako je delovao kratak rok :D Ako se još neko od forumaša predomisli i ipak pošalje pesmu može to da uradi do sutra u 12h. Predstavljanje pesama u 17h :D

Back