Ajde može, treba nam malo relaksacije.Umesto zajedničkog Slušanja neka organizatorka organizuje zajedničko gledanje Super špijunki za vas ljubitelje?![]()
Pa to se i traži! Samo ne smeš slati ništa posle 31 decembra 2010e!Jao ja ne znam jesam li stara, ali bome sve što mi je nostalgično je iz prije 2010-e i mnogo toga dobrog otpada... Hannah Montana, Bajke, Pokemoni, sve od prije 2010!
Niko ne mora da zna da nismo normalni, niko ne mora da zna da smo poludeliii... Btw, ko nije barem jednom otišao na Dragi Bravo žurku ne zna šta je pravi provod.Biće ovde mešano strane i domaće muzike ko na rođendanima!
Dragi Bravo da li sam ja normalan?
Detektivska prica bi bila idealna za ovo izdanje kod DetektivkeSad bi neko rekao na ovu temu “fuj stare pesme” al sreća pa nema kako.
️
First Production Vam predstavlja najlepše bajke sveta, kad se samo setim, najež.Kad smo kod crtanih filmova da napomenem da mi je First Production bila omiljena kolekcija crtanih filmova i bajki, mislim da je više do same sinhronizacije, glasovi koji su tim filmovima davali posebnu čar, a milionski pregledi istih na YT dokazuju kvalitetu. Hajdi npr. ima skoro 9 miliona pregleda.