280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
EDIT: Brišem jer sam krivo razumjela zadatak pa da ne otpadne nekome nešto od ovog!

Last edited:
Jao ja glupa skroz krivo razumjela ajme hahaha
Obrisala sam post da se ne vidi i da slučajno ne spojlam nešto što je netko poslao.

Pobednica 78. Fsca Amy Macdonald sa pesmom This is the life je idealan primer onoga što se traži za ovu temu!
Svima su nam ostali urezani u glavi dobro poznati stihovi:

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing
To the music vibe

And the boys chase the girls, with curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs get louder each one better than before

Stupid fact, dok sam za Pokijev prethodni FSC tražio pesmu na francuskom, naišao sam na ovu pesmu i kad sam je čuo, bila mi je prepoznata ali kao garant sam negde po internetima ranije čuo u prolazu, i stavim je kao opciju za slanje.

Dva dana posle skapiram da je obrada Amy hahahaha i naravno da je bila i pobedila :D Skroz sam na original zaboravio!

Postavila sam Vam poll da glasate koji ćemo crtani film gledati zajedno u nedelju veče. Biće otvoren dva dana, ako neko ima još neki predlog neka mi pošalje u pp.

Kad smo kod crtanih filmova da napomenem da mi je First Production bila omiljena kolekcija crtanih filmova i bajki 😄, mislim da je više do same sinhronizacije, glasovi koji su tim filmovima davali posebnu čar, a milionski pregledi istih na YT dokazuju kvalitetu. Hajdi npr. ima skoro 9 miliona pregleda.

Kad smo kod crtanih filmova da napomenem da mi je First Production bila omiljena kolekcija crtanih filmova i bajki 😄, mislim da je više do same sinhronizacije, glasovi koji su tim filmovima davali posebnu čar, a milionski pregledi istih na YT dokazuju kvalitetu. Hajdi npr. ima skoro 9 miliona pregleda.
First Production Vam predstavlja najlepše bajke sveta, kad se samo setim, najež.😍

Back