280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Čestitke @Destry94, zaslužena pobeda i svakako jedan od slušanijih domaćih hitova u to vreme. Od mene samo poen, ali je kao 7-8 poena na nekom slabijem izdanju. Ja nisam poslednji i to mi je super, obzirom da su mi očekivanja bila praktično nikakva, a i nije me interesovao plasman, iskreno. Nostalgija mi je omiljena pesma Mobi Dika i definitivno jedna od najdražih pesama iz ranog detinjstva.
Konačno smo @dodo i ja razmenili konkretnije poene, što mi je možda i najveći hajlajt ovog izdanja. Sramotno je poslednje mesto za SG, moja ubedljiva 12-ica. (y)

Čestitke Destry, veoma zaslužena pobeda 👏 U polufinalu bila 12-ica, u finalu se ipak isprečila Indira i tako je ostalo za Natašu 10p 😇 Čestitke i Detektivki na veoma uspešnoj organizaciji, sve je bilo na nivou 👏😍 Inače, Indira je prenisko završila, očekivao sam neki bolji plasman.. 😢

Hvala svima na poenima za Hanu Montanu, nije vas bilo mnogo a i to je neka sića, osim ⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡ koji mi daje već drugu 12-icu zaredom, prethodna je bila za Aylivu u finalu na prošlom izdanju... Hvala ⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡ 😇🙏

Last edited:
Hvala @Filhy na 12 i @etica na 7 bodova u polufinalu ❤️
Pa ti si postao prava filharmonija! 😀 Stvarno šteta za tako loš plasman i činjenicu da sam ti dao 60% svih osvojenih poena. :( Nisam očekivao da Todd prođe, ali baš pretposlednje mesto je kriminal!

Inače, što se mene tiče, potrebna je mala ispravka tabele u drugom polufinalu! Dva poena od mene je dobila Natasha St Pier, a ne Hannah Montana, što suštinski ne menja ništa, samo što je Gollum onda ispred Anhela.

Elem, meni je ova pesma od Travisa bila nostalgična i oduvek izuzetno lepa, a sećam se kako sam u nekom dobu (ne baš samom detinjstvu doduše) voleo kada se pojavi na MTV-ju u noćnim satima jer tada nisam imao satelitski program, pa su lokalne TV stanice "krale" strane programe kada se uveče završi programska šema i dobro se sećam ovog svemirskog broda u spotu na kraju. Čudi me da mnogi do sada nisu znali za ovu pesmu. Mislio sam da je daleko poznatija. 👾
Hvala na poenima onima koji su glasali, a posebno Etici i Arsenicu na 10 i Ivani na 8. Mogli ste da mi date makar samo još jedan poen. :LOL: Dodo je imao sreće u odnosu na mene, ali je u finalu bio poslednji, tako da se verovatno ni ja ne bih proslavio tamo.

Iako sam kukao na pesme da mi se ne dopadaju, moram na kraju da priznam da je bilo jako zabavno biti deo jednog ovakvog FSC-a koji je dosta ličio na neku Srboviziju. I drago mi je da je Destry odneo pobedu, kao i da su gotovo svi lepo zabavili uz neke ranije hitove. 🤗 Nekada je i potrebno ljudima malo opuštanja uz neku neobaveznu, a svima poznatu muziku kao sada, zašto da ne. :)

Čestitke organizatorici na ovakvoj temi i lepoj organizaciji. Na par trenutaka su mi suze krenule ali koga boli k.rac za to, super je sve bilo.

Čestitke pobedniku, nema šta topčiderac.

Hvala svima koji su glasali za Britnicu, nisam ni finale očekivao, imajući u vidu istoriju njenih plasmana ali eto sada zvanično mogu reći da je ovo 7. mesto kome ste svi doprineli, zvanično najbolji plasman koji je žena ostvarila za svoja 15 učešća na FSCu, što je skandalozno i sramotno.
Izdvojio bih @Replay , @Djole89 , @⚡𝓢𝓽𝓸𝓻𝓶⚡, @TheCode_123 , @Ivana , @Marko i @Pipi ❤️ :love: ❤️

BIlo je zaista zadovoljstvo učestvovati na ovom izdanju. Svaka čast organizatoru na ideju. Kako nemam vremena za bilo šta, bude mi teško da na FSC_u preslušam veliki broj pesama i ocenim ih, ali ovde se radilo o 90 posto pesama koje su svima ovde dobro poznate tako da sam prosto morao da učestvujem. Izbor je, što se mene tiče bio logičan. Lepa Brena i ovaj ultimativni hit. Ne znam nikoga iz svog tadašnjeg okruženja u osnovnoj školi ko u to vreme nije imao ovu kasetu 🥹

Lepa-Brena-i-Slatki-Greh-_–-Hajde-Da-Se-Volimo_slika_O_129412065.webp

Hvala na poenima onima koji su glasali, a posebno Etici i Arsenicu na 10 i Ivani na 8. Mogli ste da mi date makar samo još jedan poen. :LOL: Dodo je imao sreće u odnosu na mene, ali je u finalu bio poslednji, tako da se verovatno ni ja ne bih proslavio tamo.

U mom slučaju bi se moglo i reći "kuma donela, kuma pojela," pošto sam u pregledu tabele ustanovila grešku u ređanju polufinala koja je, priznajem delom možda i moja odgovornost, jer sam smetnula sa uma šta sam rekla po pitanju podele polufinala i nisam proverila.

Elem, organizatorka je tačno prebacila svoju pesmu u suprotno polufinale, pošto bi se po redosledu prijava našla u istom polufinalu kao i pobednik prethodnog izdanja, ali je propustila deo da se u tom slučaju menja u redosledu sa poslednjim forumašem / forumašicom koji/a se prijavio/la pre nje, a ne prebacuje se samo njen predlog. Tako da je predlog koji je poslala etica kao poslednja prijavljena trebalo da ide u prvo polufinale, a ne u drugo, kako je bilo.

Osim ovoga sve je bilo perfektno, od interesantne teme, njenog vođenja, pratećih sadržaja i aktivnosti, stoga pohvale. Destryju čestitke na pobedi, poena od mene nije bilo, ali jednostavno nije bilo toliko prostora. Što se pesama kojima sam dala poene tiče, već sam rekla, Moby Dick je prenisko završio, a drago mi je što je Britni konačno uspela da se progura u finale i tamo ostvari zapaženiji rezultat i to sa, meni lično jednom od njenih dražih pesama.

Slično se može reći i za moj predlog, jedino što imaju dosta manje učešća u odnosu na nju, BSB dosad u tri učešća imaju tri ispadanja u polufinalu, stoga i nisam imala neka očekivanja, pa mogu reći da sam zadovoljna 6. mestom za njih. Hvala svima na glasovima, posebno Tetsujinu, Pokahontasu, dodou i MilanuB na tri "desetke" i "osmici" u polufinalu, kao i Pokahontasu, Replayu, Tetsujinu, Veroniki i zakayi na 12, 10 i 8 poena u finalu.

Printscreenovi: prijave: Gollum, Lux; glasovi u polufinalu: zeleni, cinque; glasovi u finalu: Marko, dracarys

LU ću postaviti tokom dana, a takođe bi se trebali postaviti prijava i glasovi organizatorke (ukoliko već nisu).

Kao prvo čestitke @Destry94 na pobedi. Odlicna pesma iako zbog prejake konkurencije nije moglo vise.
@Detektivka organizacija je bila savrsena :love:
Hvala svima na poenima za jednu od najlepsih ljubavnih pesama ikada, odlican rezultat :love:

A sto se tice mojih poena :

Napravi se lud - Funky G 12 @dracarys Moja omiljena grupa iz detinjstva i jedna od omiljenih njihovih pesama. Nije imala konkurenciju za 12 poena. I ja sam onu kasetu vrteo svaki dan.
Go Go Power rangers - Ron Wasserman 10 @Vax'ildan Moja omiljena serija iz detinjstva. Plavi mocni rendzer zauvek 💙

A sto se tice pesama kojima nisam mogao dati poene a bilo ih je puno najvise mi je zao za Tanju Savic @Nije sve tako sivo i BB @Ivana :(

Na drugom preseku se već vraćamo u mode "na zapadu ništa novo" što se vrha tiče. Mislim da sam pokrila sva neučestvovanja sad kompletno, sa popravljenim stanjem i što se tiče prethodne, ako i dalje ima neki da mi je promakao, javite.
lu.jpg

Back