Hvala na poenima onima koji su glasali, a posebno
Etici i
Arsenicu na 10 i
Ivani na 8. Mogli ste da mi date makar samo još jedan poen.
Dodo je imao sreće u odnosu na mene, ali je u finalu bio poslednji, tako da se verovatno ni ja ne bih proslavio tamo.
U mom slučaju bi se moglo i reći "kuma donela, kuma pojela," pošto sam u pregledu tabele ustanovila grešku u ređanju polufinala koja je, priznajem delom možda i moja odgovornost, jer sam smetnula sa uma šta sam rekla po pitanju podele polufinala i nisam proverila.
Elem, organizatorka je tačno prebacila svoju pesmu u suprotno polufinale, pošto bi se po redosledu prijava našla u istom polufinalu kao i pobednik prethodnog izdanja, ali je propustila deo da se u tom slučaju menja u redosledu sa poslednjim forumašem / forumašicom koji/a se prijavio/la pre nje, a ne prebacuje se samo njen predlog. Tako da je predlog koji je poslala
etica kao poslednja prijavljena trebalo da ide u prvo polufinale, a ne u drugo, kako je bilo.
Osim ovoga sve je bilo perfektno, od interesantne teme, njenog vođenja, pratećih sadržaja i aktivnosti, stoga pohvale. Destryju čestitke na pobedi, poena od mene nije bilo, ali jednostavno nije bilo toliko prostora. Što se pesama kojima sam dala poene tiče, već sam rekla, Moby Dick je prenisko završio, a drago mi je što je Britni konačno uspela da se progura u finale i tamo ostvari zapaženiji rezultat i to sa, meni lično jednom od njenih dražih pesama.
Slično se može reći i za moj predlog, jedino što imaju dosta manje učešća u odnosu na nju, BSB dosad u tri učešća imaju tri ispadanja u polufinalu, stoga i nisam imala neka očekivanja, pa mogu reći da sam zadovoljna 6. mestom za njih. Hvala svima na glasovima, posebno
Tetsujinu,
Pokahontasu,
dodou i
MilanuB na tri "desetke" i "osmici" u polufinalu, kao i
Pokahontasu, Replayu, Tetsujinu, Veroniki i
zakayi na 12, 10 i 8 poena u finalu.
Printscreenovi:
prijave: Gollum, Lux;
glasovi u polufinalu: zeleni, cinque;
glasovi u finalu: Marko, dracarys
LU ću postaviti tokom dana, a takođe bi se trebali postaviti prijava i glasovi organizatorke (ukoliko već nisu).