Detektivka
Ekspert

Cenjeni forumaši, dobrodošli na 280. Forum Song Contest pod nazivom „Zvuci Detinjstva“.
Biće mi pravo zadovoljstvo da Vas ugostim na svoju debitantsku organizaciju za koju sam se dugo pripremala.
Ovog puta vratićemo se u neke bezbrižne dane kada su naš svet oblikovale dražesne emocije, pesme i zvukovi koji su nas proveli kroz neko lepše vreme.
Dakle, ova tema će se fokusirati na pesme koje evociraju osećaj nostalgije, sreće i dječije radosti.
Biraćete kompozicije koje Vas podsećaju na najlepše trenutke iz ranih godina Vašeg života, bilo da su to pesme koje ste slušali na rođendanima,raznim slavljima, porodičnim okupljanjima ili nasamo, ili čak numere iz crtanih filmova, serija, igara, bajki.
Otvorite svoje srce i pustite da nas muzika vrati u prošlost.
Ograničenje: Pored standardnih fsc ograničenja, dodaćemo i to da ćete slati samo pesme koje su objavljene najkasnije do 31.decembra 2010.godine.
Napomena: Obrade neće biti dozvoljene. Šalju se samo pesme u originalnoj izvedbi.
Uzima se u obzir zvaničan datum kada je pesma izašla a ne onaj koji vidite na yt-u. Dakle, molim Vas da mi u Vašoj prijavi pošaljete i datum kada je pesma izašla i da to bude datum sa googla ili neke druge zvanične stranice.
Prijave počinju 19.3. (12h) i trajaće do 24.3. (17h)