280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Vraćam se samo na parne FSC-e, pjesma je poslata i očekujem finale (za početak).

IMG_0871.gif

I ja sam fan teme 😍 Koliko je dobra, toliko će biti teško izabrati samo jednu pesmu... Svakako neću žuriti sa prijavom..

Imam dosta crtanih filmova koje volim a koji mogu biti na zajedničkom gledanju, ja nažalost u to vreme neću moći, ali nema veze, ima ko može 😁

Pipi Duga Čarapa, Denis Napast, Horslend-Zemlja konja, Žapčiči u akciji, Mjau mačkice, Bratz, Medvedići dobrog srca, Nodi, Kliford, Veštica Sabrina, Jagodica Bobica, Ben10... (Ovo je ono što sam video da je donekle dostupno na YouTubeu, iako ih ima još kojih nema tamo)

Ja sam mnogo voleo i YuGiOh 😁
Ja to obavezno jednom godišnje pogledam sve ispočetka.

Od prve sezone pa sve do yugio gxa. :D

Naruto, Digimoni, Pokemoni, Zmajeva Kugla... I tako u krug

Tu su i Nindža Kornjače a i Avatar the last airbender koji mi je neprikosnoven.

Ne znam dai je ovde neko gledao Bejblejd ali i to sam jako voleo kao klinac :D

Kad se sjetim kad smo se frend i ja 'potukli' oko toga čiji pokemon je jači - njegov Mačamp koji mu pomaže cijepati drva (dijete od 9 god cijepa drva lol) ili moj Čarizard kojeg držim zavezanog na lancu da susjedima ne ždere kokoši jer mi je njegova poke lopta pukla pa nemam drugog izbora nego ga držat na lancu lmao

Imam i ja jugioh špil i sve pokemon karte od 1 i 2 generacije. Vidio sam negdje da se može dobro zaradit na tim kartama

Može, Pokemon karte idu i do 100 hiljada dolara. Zavisi koja i u kom je stanju.

Yugioh špilovi takođe. Može se doći i do cifre pola miliona dolara samo zavisi šta imaš i u kom stanju je :D.

Back