Leksikon - Moj muzički vremeplov 
1. Vaša omiljena pesma sa školskih igranki/ rođendana?
Ace of Base - All that she wants se sećam da sam nakon jednog rođendana vrteo u nedogled, tačnije pevušio iako nisam ni znao da ispravno izgovorim reči, dosadio svom bratu i bratu i sesrtri od ujaka, i to sam pominjao na relativno skorijem
Slušanju pošto je pesma učestvovala na FSC-u.

Sada baš i ne bih slušao tu pesmu.
2. Prvi spot koji pamtite sa MTV/Viva/Ultra kanala bio je?
Sa MTV je bilo svega sa svih strana, pa se i ne sećam toliko, a sa "Vive" se sećam među prvima
Nana - I Remember The Time.
3. Kad biste mogli da se vratite u prošlost i po prvi put ponovo čujete jednu pesmu koja bi to bila?
Mogla bi to da bude
Bandido (
Azucar Moreno), kao prva ESC pesma koju sam zavoleo.
4. CD/ Kaseta koju ste preslušavali do iznemoglosti?
Nisam konkretog izvođača, ali pošto se pominju kasete, onda su to definitivno Pesme Evrovizije devedesetih koje sam gledao i slušao do iznemoglosti (uključujući i glasanje).
5. Uz koju pesmu ste prvi put plakali?
Mislim da nisam nikada.
6. Koja je bila hit numera na Vašoj prvoj školskoj ekskurziji?
Sa prve se ne sećam, ali sa jedne iz osnovne škole mi je ostalo da se u autobusu vrtela kaseta na kojoj su bili
Ivan - 200 na sat i
Ceca i Željko - Ko na grani jabuka...
7. Koji album biste slušali iznova i iznova, a da Vam ne dosadi?
Možda ne konkretno album, ali sam pre par meseci bio na koncertu Laure Pausini u Beogradu koja me je oduševila i podsetila na svoje pesme koje sam nekada voleo i opet bih mogao da ih slušam.
8. Postoji li pesma koja Vam je promenila pogled na muziku?
Moguće da je to ova zbog koje sam postao "filharmoničan".
9. Da li ste nekad imali gramofon i ako da koja je poslednja pesma koju ste čuli na njemu?
Mi nismo, ali kod strica se sećam je imao neki stari gramofon sa onim velikim pločama. Mislim da smo jednom mi deca i pokušali da ga "pokrenemo", ali nismo uspeli.
10. Koliko često se vraćate starim hitovima koje ste voleli ranije?
Da, volim baš često da se vratim.