280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Ja imam jedno malo noob pitanje, prastajte

Kad otvorim ovaj excel 'spisak pesama' u prvom postu ne vidim svoje pesme koja sam poslao u zadnja dva izdanja?

Hvalaa, pretpostavih da se na azurira odmah, nego nisam bio siguran da li gledam na dobrom mestu

Secam se ekskurzija, onih visednevnih u Nis, Vrnjacku banju, Srebrno jezero, Sombor 🤭 Matursku u srednjoj nisam docekao, jer nismo mogli da se slozimo, a i bilo nas je malo zainteresovanih.

Leksikon - Moj muzički vremeplov 🎶❤️

1. Vaša omiljena pesma sa školskih igranki/ rođendana?
Ace of Base - All that she wants
se sećam da sam nakon jednog rođendana vrteo u nedogled, tačnije pevušio iako nisam ni znao da ispravno izgovorim reči, dosadio svom bratu i bratu i sesrtri od ujaka, i to sam pominjao na relativno skorijem Slušanju pošto je pesma učestvovala na FSC-u. :ROFLMAO: Sada baš i ne bih slušao tu pesmu.

2. Prvi spot koji pamtite sa MTV/Viva/Ultra kanala bio je?
Sa MTV je bilo svega sa svih strana, pa se i ne sećam toliko, a sa "Vive" se sećam među prvima Nana - I Remember The Time.

3. Kad biste mogli da se vratite u prošlost i po prvi put ponovo čujete jednu pesmu koja bi to bila?
Mogla bi to da bude Bandido (Azucar Moreno), kao prva ESC pesma koju sam zavoleo.

4. CD/ Kaseta koju ste preslušavali do iznemoglosti?
Nisam konkretog izvođača, ali pošto se pominju kasete, onda su to definitivno Pesme Evrovizije devedesetih koje sam gledao i slušao do iznemoglosti (uključujući i glasanje). :LOL:

5. Uz koju pesmu ste prvi put plakali?
Mislim da nisam nikada.

6. Koja je bila hit numera na Vašoj prvoj školskoj ekskurziji?
Sa prve se ne sećam, ali sa jedne iz osnovne škole mi je ostalo da se u autobusu vrtela kaseta na kojoj su bili Ivan - 200 na sat i Ceca i Željko - Ko na grani jabuka... :LOL:

7. Koji album biste slušali iznova i iznova, a da Vam ne dosadi?
Možda ne konkretno album, ali sam pre par meseci bio na koncertu Laure Pausini u Beogradu koja me je oduševila i podsetila na svoje pesme koje sam nekada voleo i opet bih mogao da ih slušam.

8. Postoji li pesma koja Vam je promenila pogled na muziku?
Moguće da je to ova zbog koje sam postao "filharmoničan". :ROFLMAO:

9. Da li ste nekad imali gramofon i ako da koja je poslednja pesma koju ste čuli na njemu?
Mi nismo, ali kod strica se sećam je imao neki stari gramofon sa onim velikim pločama. Mislim da smo jednom mi deca i pokušali da ga "pokrenemo", ali nismo uspeli. :D

10. Koliko često se vraćate starim hitovima koje ste voleli ranije?
Da, volim baš često da se vratim.

Mala maturska nam je bila jednodnevni izlet u beograd 💀

Velika maturska ona standardna verona padova venecija firenca lido di jezolo i hotel gde je smestena svaka maturska ekskurzija sa balkana u poslednjih 20 godina koju smo naravno samo mi u “””elitnoj gimnaziji”””” odradjivali

Ja sam glasala za bec prag minhen i krs sam se provela mrzim italiju

Ja nisam hteo da idem na tu veliku matursku ekskurziju zbog razredne koja je control freak i znao sam da će sve zivo braniti i da će nam se na glavu popeti. Naravno tako je i bilo, kad su se vratili sa ekskurzije bukvalno su svi bili u fazonu i bolje što nisi išao. Preselo im je 😂

Ovo sam mogao idealno da pošaljem sada da nisam već slao jednom kod Lea (doduše remastered verziju) i nisam se proslavio sa plasmanom (pretposlednje mesto u polufinalu).

Sada još uvek nemam pojma šta ću... 😒

Jako lepa detektivska tema! 🙌

Vrisnem svaki put kada se setim kroz kakve sam faze prolazio u ranom teen periodu, pošto su mi muzičke preferencije bile svakojake, i krindž i šizofrene. Pojma nemam šta da prijavim.

Nisam stigao da glasam u anketi, a i verovatno ne bih znao za šta da se odlučim pošto duvanje (OHO) lepka nije bila opcija. 🫴

Back