280. FSC - Zvuci detinjstva

Koji crtani film gledamo u nedelju veče?

• Vinks, Super špijunke, Kod Lioko

Votes: 11 35.5%
  • Pčelica Maja, Fifi ne zaboravi me

Votes: 1 3.2%
  • Hajdi, Petar Pan, Bambi

Votes: 5 16.1%
  • Duško dugouško, Tri praseta, Djevojčica sa šibicama

Votes: 2 6.5%
  • Sundjer Bob, Trnavčevići u divljini

Votes: 7 22.6%
  • Nindža Kornjače, Tom i Džeri

Votes: 10 32.3%
  • Grimove bajke

• Digimoni

• Total voters
    31
  • Poll closed .
Cestitike @Destry94 . Iskreno nisam ocekivao da ce biti takve razlike u vrhu i da ce biti dominatno. Ocekivao sam da ce se glasovi rasuti svuda po svetu. Dopada mi se pesma, ali nedovoljno za poene. Mada bukvalno ko god da je pobedio bio bih manje - vise zadovoljan. 😅
Cestitke @Detektivka na organizaciji i jos jednom, dobar tajming za organizaciju. ☺️ A kao poklon vidim da su ti dodelili jedan TOP 10 plasman. 👍

Moby Dick sa ovakvom nostalgicnom pesmom tako nisko. Vidi se da fale moji poeni. Isto tako i za Adam Rickitt. 🙁

@Miki Majo Vi ste? 😒

Čestitke Destry!!! Fenomenalna pesma, 3 poena od mene je ko 12! Malo sam i očekivao ovu ubedljivu pobedu, nekako mi mirisalo ili Tanja ili Nataša. 😄
Hvala Detektivki na organizaciji ove teme, pun pogodak je bila i sve je bilo zabavno pratiti i učestvovati.😍

Plasman Bebilenda je nema veze, nema problema, pesma je svakako manje poznata al sam iz nekog bunara to znao kao klinac i setio sam se opet pesme pre koju godinu i čekala je idealnu temu da se pošalje. Hvala na finalu. ❤️

Zasad ću samo da kažem da je organizator narednog 281. po redu FSC-a Dežurni.

EwkNyR8.png

Čestitamo Dežurnom, od sledećeg izdanja se trudimo da budemo na LU!
Kakav sunovrat od prošlogodišnjeg prvog mesta sad bez ijednog boda. Mada takva mi je i dinamika života, bar nije dosadno!

Samo dok upišem ko je dao nule za moju Indiricu, pa polako krećemo 😂
(šalim se naravno 😂)
Upamti da si od mene trebao dobiti 4p u finalu. ;)

Primijetih da sam ti bio u finim bodovima oba ta izdanja na kojima nisi glasao, e baš si provokator!
Filhy me je nagovorio. 🫢🫣
Na proslom izdanju u pf-u bi dobio 6p, a u finalu 3p. A sad u pf-u 7p. Domacice su u pitanju.

Cestitke pobedniku @Destry94! 🤗
Cestitke organizatorki @Detektivka! 🤗

Maja pokradena! Najavila tuzbe i porucila sledece:

Opet sam pokradena! U ovoj drzavi nema vise normalnih festivala, nemam vise gde da osvajam svoje nagrade! Pre dodjem na festival, svi govore „Majo ti si pobednica” i zaista tako, ja dodjem, otpevam, uzmem svoju nagradicu lagano, a ovo sada, sve namesteno.

Znam da sam pokradena, za mene su glasali nasi ljudi iz Amerike, Autralije iz celog sveta.

Pobedi tu neka Natasa, koja promovise pusenje cigareta, ma ajdeeee…

IMG_2681.webp

Bome i mene si Tinte jako dobro ocenio sada i prošao sam loše, a kad ti se ne dopada pesma bude LU.

Cestitke pobedniku @Destry94! 🤗
Cestitke organizatorki @Detektivka! 🤗

Maja pokradena! Najavila tuzbe i porucila sledece:

Opet sam pokradena! U ovoj drzavi nema vise normalnih festivala, nemam vise gde da osvajam svoje nagrade! Pre dodjem na festival, svi govore „Majo ti si pobednica” i zaista tako, ja dodjem, otpevam, uzmem svoju nagradicu lagano, a ovo sada, sve namesteno.

Znam da sam pokradena, za mene su glasali nasi ljudi iz Amerike, Autralije iz celog sveta.

Pobedi tu neka Natasa, koja promovise pusenje cigareta, ma ajdeeee…

View attachment 32383

Stavio si me u bunilo sad! Ne znam da li da ti ostavim srce ili onog čiku što se smeje ko lud na brašno!!

Back