Ja bukvalno priželjkujem loš komentar od tebe jer je to meni dobar znak.Vidis. Ima neceg dobrog kada "pljujem" pesmu.![]()
Nisam ti ukrao ideju, prijavio sam se pre tvog upisivanja u leksikon, jer Funky G mi je stvarno najdraža grupa iz detinjstva, imao sam ovu kasetu sa nekih 5-6 godina i to je bila jedna od najslušanijih kaseta1. Vaša omiljena pesma sa školskih igranki/ rođendana - Od Funky G - Oko za oko, Napravi se lud, cela diskografija Lune.

A kao što sam na slušanju napisao, ono što mi je Željko bio kod muških pevača (sve naj naj) to mi je Ceca Slavković bila u ženskoj kategoriji, tako da bez dileme sam znao (ako prođe) u finalu kome ide 12 poena4. CD/ Kaseta koju ste preslušavali do iznemoglosti ?
- Album Željka Joksimovića - Vreteno

Nataša ima bulbasaura na baneru pa su pobedili i Pokemoni na neki način. Računajte pobedu i Aleksi lol. Čestitke @Destry94!Manifestujem landslide Nikotina ili da Pokemoni preokrenu![]()
P. S. Kad ce nova tema? Moze li bar hint?
Još 1h...️
![]()
Tanja opet pronadjena pokradena, nista novo, zar ne zvuci ko balada njena biografija. Cestitke Destryju i alal vera, srvarno treba posebno umece da se na ovakav nacin pobedi. Svaka cast i Detektivki na organizaciji, sve je bilo amejzing carobno, osim sto je potencijalno ostetila moju pesmu u paketu sa Destrijem, postavljajuci iz nama nepoznatog razloga pogresne verzije pesme na pocetnu stranu i na YT i Spotify playliste (verzija na Spotify je 50 sekunde, nadam se da su se ljudi koji slusaju samo spotifaj potrudili da poslusaju i full verziju). Ali kako kazu ljudski je gresiti, a i prastati, tako da samo savetujem ucesniima za ubuduce da provere koji se linkovi i gde kace, moj greska je sto nisam proverio na vreme.
P. S. Kad ce nova tema? Moze li bar hint?
Gde si to naglasio?Nije bilo namernog sabotiranja rendžera pa ja tu pesmu volim!
Ja sam naglasio da ako verzija nije ta koja bi trebala biti da slobodno pišete Detektivci što mnogi i jesu učinili i odmah bih zamenio link![]()
Gde si to naglasio?
I ne mislim da je sabotiranje u pitanju, vec krajnji neprofesionalizam. I opet kazem, moja je greska sto nisam proverio.
I mojoj pesmi se zapravo ovo desilo. Niotkuda se pojavila kratka verzija sa losim audiom. Samo sto je organizatorka odmah obavestena, pa je promenjeno, ali je ostala ta kratka verzija na yt playlisti. Ne mislim da to pravi neku rezultatsku razliku, samo sto meni uvek znaci koji video ide, jer ciljano biram MV/live/lyrics i vizuelni deo mi je bas znacajan. Inace bi mi bilo svejedno.