JellyJelly
Iskusan član
Najgore su prošli whisky i cinque, tu ih je troje imalo isti broj bodova i tiebreaker je presudio.
Ne odustaj Filhy! Sve se to vraća na kraju. ^^ Kako ja vidim FSC to jeste mesto gde možeš slati ono što voliš da slušaš ali takođe treba naći i tu notu neku koja će da obuhvati većinu ako želiš da pesma ostvari dobar rezultat. A takođe je bitno ko ti zapadne u polufinalu. Ljudi s kojima imaš sličan muzički ukus ili ipak neko s kim ne deliš muzički ukus.Prezentacija rezultatasjajna @Dežurni , a sami rezultati baš bez veze!
Žao mi je što mi je 12 poena ispalo (Ladaniva), kao i 6 (Delain). Ali iz prvog polufinala je tek ispalo dosta top pesama: ovi dueti kojima je poen falio, najpre: Đoli i Asija i Mylene i Sting - sjajne pesme! Dino Jelušićbi isto dobio 12 poena da sam imao prilike tamo da glasam.
3LAU i Ethan su isto odlični.
Izvinite, ali 17 poena za Stardust su mi smehotresni.Iako je većina semafora bila zelena, nisam očekivao prolazak, ali ovoliko ponižavanje takvog hita mi nije verovatno. Dobro, da, poštujem to što ste se odlučili da umesto toga glasate za neke generične pesme...
Hvala @Mala na podsećanju da ova pesma uopšte postoji (na slušljivoj temi). A ako ste mislili da je možda zaostala sa prethodnog FSC-a, onda ste u pravu, jer jeste velika nostalgija što se mene tiče, naročito sam spot sa ovim dečakom i avionom.
Ovo mi je osmo ispadanje u poslednjih deset izdanja, pa izvinite ali malo počinje ovo sve da me smara.
Zanimljiva je činjenica da sam u poslednjih deset izdanja samo prošao baš kod forumaša koje sam i lično upoznao(iako su mi obojica dala nule u finalu), ali sam i sa svim ostalim skorijim organizatorima odlično i u komunikaciji mimo foruma, samo što ih nisam live upoznao.
Bez obzira na sve, finale mi deluje baš jako i već vidim da ću morati neke dobre pesme da eliminišem iz poena.
Čestitke svim finalistima! Mislim da je jedna pesma veliki favorit za pobedu, ali neću toj gospođici sada da crtam metu na čelu.![]()
Gledacu da budem, ako ne zaspem. Dosao sam iz nocne i jos nisam spavao, a slobodan sam veceras.Plus, Denver igra u 21:30h.
U 19h pise da je Indijana - Milvoki.Denver u 7!
EDIT: Ja ću jednim uhom da slušam pesme a očima da gledam Jokića!
Ma mislio sam Denver pobeđuje Kliperse u 7 utakmicaU 19h pise da je Indijana - Milvoki.
U mojoj kući se samo za Bogija navijaDenver u 7!
EDIT: Ja ću jednim uhom da slušam pesme a očima da gledam Jokića!
U mojoj kući se samo za Bogija navijamožda je Jokara najbolji košarkaš, ali je Bogi bolji čovek 100x. Tako da idemoo Klipersi
![]()
A tooooo. Hahah A ja mislio da je utakmica u 7.Ma mislio sam Denver pobeđuje Kliperse u 7 utakmica
Predviđam 4-3 na kraju za Denver.
Dobro i ja ga pretara, ne mislim da je Jokic loša i zla osoba, više se odnosi na to da mi je Bogdan draži, iskreniji i simpatičniji, a i što kažeš iskreniji. Zato kažem da mi je bolja osoba od njega. A i više volim timove iz LA svakako najviše Lejkerse.Navijam ja i za Bogija. On je naš kapiten. ^^ Ali ovde ne gledam ko je bolji čovek. Ne poznajem nijednog ni drugog a to što mediji pišu ne verujem ni 1 posto jer Jokić nije osoba koja se eksponiraA ovako niko nikada nijednu ružnu reč za njega nije rekao pa ni Bogi koji je inače jako iskren kad priča o nekome.