281. FSC - Semafor Party

Sada je stvarno gotovo. :(
Ili su ostale 3 dvanaestice za Divnu i 3 nule za Bili 😁

@zeleni proganjaš me 😭 em te dobijam kao zadatak na jednom FSC em šalješ pesmu kojoj dajem 12-etke.
Sreća pa ti sudbina nije bila u mojim rukama, kada su rekli da pesme mora u finale da bi ti dozvoli povratak. 😂

Pobednik dobar! Čestitke @Anhel zasluženo!

Dežurnom semaforu čestitamo na svemu odrađenom, majstorski kao i uvek!

Mi smo bili DF pa smo se malo igrali i slali za dušu a ne nešto što je i takmičarski orijentisano i zadovoljni smo!

Čestitke pobedniku @Anhel još jednom! I te kako je zasluženo, moja 12ica takođe! 😍
Takođe i hvala svima na poenima za Sevi! 🙏🏻

🚦Hvala svima što ste učestvovali na mojoj drugoj po redu FSC organizaciji, ja sam dao sve od sebe što je u mojoj moći da nam vreme brže prolazi, bilo je raznih igrica i svega, nadam se da ste zadovoljni, a mi se možda ponovo vidimo u Dežurnoj republici u nekoj narednoj sezoni, za ovu je dosta! 😅❤️

Dežurni, fantastična organizacija bravo!

Svojim plasmanom, pa ok nije loše, taman je glasao ko treba da glasa i to je super.

Srce je na mestu sa ovom pobedom Billie, čestitke za Anhela.😍 Takođe, sve pohvale za dežurnog i sve što nam je priredio ovde od prvog dana, pakujemo kofere ali se nadamo da cemo se brzo vratiti u dežurnu republiku.🫶

Back