281. FSC - Semafor Party

tenor.gif

Mi smo mislili da smo se jedva u finale uvukli i apsolutno ništa očekivali nismo kad ono međutim :oops:

Hvala svima na glasovima za tursku treskalicu <3

Čestitke pobedniku i organizatoru!

I apsolutno nezasluženo poslednje mesto za Ivaninu pesmu, sramite se svi!!

Predivno izdanje, čestitke organizatoru na odličnoj organizaciji i zanimljivoj temi. Čestitke i pobjedniku Anhelu na pobjedi s lijepom pjesmom. :D

Hvala Doctoru Who-u na otkrivanju Misketa, Tintu na Bani i Ro97 na ruskinji.

Hvala svima na predivnim bodovima i još jednom neočekivanom top 10 rezultatu! Posebno hvala za njihove top3 bodove: EvroBosni, Đoletu, Filhiju, Ivani, Aleksi, Leu, Marku, Chodi, Vax'ildan, Veroniki i dracarys.

E ovako, pre svega da još jednom čestitam @Anhel na zasluženoj pobedi 🏆 i @Dežurni na fenomenalnoj organizaciji i svemu što si nam priredio👏

Ovo je moj tek 4 FSC po redu i osvojeno neverovatno 2. mesto! I to na ovako jakom izdanju sa čak 50 učesnika! Pre toga kod @Pokahontas na njegovom izdanju osvojeno neverovatno 3. mesto. Za mene kao novajliju zaista ogroman uspeh!

Želim posebno da se zahvalim svima koji su i ovaj put glasali za moju pesmu. Pesmu sam čuo ranije u seriji Nemanjići, a prijavio sam je ovde nakon što sam je ponovo čuo na tiktoku. Divna zaista ima predivan glas koji zajedno sa tekstom i melodijom diraju u srce.

Čak vas 22-oje mi je udelilo poene.😍

@Milos-S @Majsta94 i @Replay hvala vam mnogo na 12-icama! 🥹❤️

@Nije sve tako sivo @Choda , @Stefix, @Vax'ildan i @Paučica hvala vam na 10-kama. 🫶

@etica, @Arsenic, @Filhy, @Gollum hvala na 8-icama🥰

@Dežurni, @Killy i @zeleni hvala vam za 7 poena 😍

@Bebi i @Destry94 hvala na 6-icama 🔥

@zakaya i imenjak @Aleksa hvala za po 3 poena 😊

@Pokahontas, @Tinte i @Djole89 hvala i vama na 1 poenu. 💥 Možda deluje malo, ali na ovako jako izdanju svaki poen je kao kuća!

Izvinjavam se ako sam nekoga slučajno zaboravio, hvala i svima ostalima koji su učestvovali i ulepšali ovo izdanje, ali i otkrili neke fantastične pesme.

@Shum srećno u organizovanju sledećeg FSC-a koji svi jedva čekamo.🤞

Čestitke Anhelitu. Još jedna pjesma na koju sam zaboravio na listi, a da je pobijedila. 👏
Za moju pjesmu izvrstan rezultat s obzirom na komentare, a posebna hvala etici koja me u zadnjem glasovanju progurala u finale. :love:

Naravno, bravo i za organizatora! Napeto skroz! 🙌

Cestitke @Anhel . Secam se te tvoje pobede, jer sam se nesto pre toga pridruzio FSC-u i vec je proslo toliko godina. Vauu. Pesma mi se nije nesto dojmila i medju poslednjima mi je, ali ocigledno je vise nego zasluzeno pobedila.
Cestitike Dezurnom na odlicnoj i zabavnoj organizaciji, a i moze se reci i plasmanom TOP 10 i ujedno moja 12-ica, najbolja pesma izdanja.

Ja sam bio zadovoljan ulaskom u finale i drago mi je sto je Gollumu bilo dozvoljeno da glasa, jer mi je on prakticno obezbedio prolazak u finale, zajedno sa Vaxom i njegovom 12-icom. :love:

Lepa pesma je zasluženo pobedila i baš mi je drago. Čestitke Anhel posle dužeg vremena! :love:
Mislio sam da će i Raye biti u samom vrhu, a očekivano je uspešan bio i divan nemanjićki etno.
My Chemical Romance su mi bili najveće osveženje, kako muzički, tako i što se pamćenja tiče, pa su zavredeli mojih 12 poena u finalu (i zamalo top 5).
Finale je bilo dosta jako, a baš je bilo dosta takmičarski nastrojenih pesama.

Dežurni, pa ti si stvarno pokidao sa organizacijom! 👏 I prethodni put si bio odličan, a sada još bolji. Sjajno ti ide ovo i bio je pravi užitak pratiti sve segmente ovog FSC-a od početka do kraja (a imao si i sjajnu pesmu, uzgred)! ✊

Zaboravih da izdvojim one sa finalnim top poenima kao što to radim na svakom izdanju, samo je to ovog puta malo drugačije i da se posebno zahvalim: Dežurni, Arsenic, Tetsujin, Pipi, Gollum i zeleni (12p), Lux, Bebi, Killy i Nanulina (10p) i Ro97 (8p) 😇💙 Hvala i ostalima koji su svojim glasovima doprineli pobedi 😇👏

Čestitke Anhelu na zasluženoj pobedi 😍 Iako nije bilo bodova, bilo je dosta blizu.

Hvala svima koji su glasali za Visions of Atlantis. Nisam očekivao ovako dobar rezultat, a pogotovo ne (čak i) pobedu u polufinalu. U svakom slučaju, drago mi je da vam se ova pesma toliko svidela a naročito mi je drago što je, ovim putem, vraćen symphonic metal u vrh FSC-a. U zadnje vreme, ovaj zvuk nije prolazio najsjajnije ali mi je drago što je taj "crni niz" prekinut baš sa grupom koja je, za mene lično, trenutno među najboljima u ovom žanru te sam ih stoga već neko vreme "pikirao" baš za ovu priliku. Živ je (symphonic) metal, umro nije 😁

Žao mi je što se Veronika i ja nismo zajedno upisali na LU :( ....iako je malo falilo. To nam se baš nikako ne da. Ali desiće se jednom, po zakonu velikih brojeva i mora. Do tada, ovaj uspeh Visions of Atlantisa je takođe zajednički, tim pre što je u pitanju pesma koja sam nam često ovde puštao prošle godine. Definitivno nam je obeležila prošlo leto ❤️

Čestitke Dežurnom na fenomenalnoj organizaciji! 👋❤️ Pamtićemo ovo izdanje po najboljem i nadamo se vrlo skorom povratku :D

Back