282. FSC - 282. Igre Gladi

Dežurni, čestitke na ovakvoj landslide pobjedi, iako nije bilo poena. 👏
Shum, bravo za besprijekornu debi organizaciju! 🙏

Hvala svima na glasovima za Naranču, prvi upis na LU nakon dvije godine. 2 poena na istoj koji nama koji smo vječni FSC gubitnici znače ko 200 poena. 🥹

@Dežurni cestitke na ubedljivoj pobedi 🍾🥂🎇prvi put da ti dam 12 poena, eto i to se desava 😀 to jest dala bih ti i na halloween izdanju da sam mogla da ucestvujem. @Shum mega dobra tema! Vrlo originalna. Zabavljali smo se uz Stefanove igre mnogo, nadam se da cemo ih ponoviti.

Bravo Shum na debitanskoj organizaciji, kao da nije prva 👏👏

Čestitke Dežurnom još jednom, pojeo i mrvice nije ostavio 😂👏

Hvala svima na poenima kako u pf tako i u finalu, žao mi je zbog Tetsujina kome sam ukrao mesto u finalu, ali i organizator je isto u svom pf, tako da je zajednički bio šverc komerc 😂 Lepo je iskustvo biti DF i iskoristiti tu šansu... Posebno izdvajam finalne top poene: botbona i Leo Cezar (12p), Ivana (10p) i Dežurni i Lux (8p).. 😇😍🙏

Čestitke Shum na super ideji, temi i organizaciji, čestitke svakako dobrom pobedniku, Dežurni!

Oduševeljen sam svojim top 5, znate ko ste <3
Posebno Poky i ja se uvek nanjušimo i častimo dobrim bodovima 😁
A generalno je bilo teško glasanje, dosta dobrih pesama.

Hvala puno svima na bodovima za Dreamcatcher, mislim da je K-pop bio jedan od težih zadataka (u smislu opšte konkurentnosti kada na izdanju postoje drugi žanrovi i jezici, pa još sa 50m+ ograničenjem, Shum zna da sam odmah na ograničenje više nego na žanr zakmečao lol) i da smo svo troje iz tog distrikta bili blago osakaćeni, pozdrav za pale K-popere, a meni je neverovatno da su moje milice preživele korejski genocid, prošle u finale, i još uspele da dotaknu LU, svaka nam čast <3

Bravo Dežurni, dobra pjesma dobar pobjednik! 👌

Bravo Šume na svemu, top tema i top organizacija!!! 🔥

Hvala svima na poene za LVCASa, premišljao sam se između "Volatil" i "Odisseia", koja je njegova najpopularnija pesma, ali se na kraju odlučilo za grublji rok. 🇧🇷
Hvala na poenima, a pogotovu @Stefan28 i @rintintin na 12 🫶

Stvarno prejako izdanje, @Paučica @MilanB @dracarys @cinque rintintin @Bebi pesme koje bi neka druga izdanja dobile 12tice. U Pohatan memoare ulazi sigurno.

Sledeće izdanje mi je 50. nastup na FSCu, tako da se nadam da će biti dobra tema za jubilej.

abracadabra-lady-gaga.webp

Ljudiii, hvala svimaa!!! 🥳🥳🥳 Hvala što ste glasali za Abracadabru, nije što sam je ja poslao, mogao je bilo ko nekad da pošalje kad se ukaže prilika, ali pesmu stvarno obožavam, jako je zarazna i zaslužila je ovaj tretman! Kao i Gaga sa preko 2 miliona ljudi na koncertu pre neki dan! 😍👌🏻

Što se tiče organizacije, tu po pravilu svakako ja ne mogu jer sam organizovao pre Shuma, tako da čekamo da se neki organizator dobrovoljno prijavi 😍

Čestitke i @Shum na organizaciji i svemu, tema je bila zanimljiva skroz! 😍👏🏻

@Dežurni čestitke. Od mene je bilo sitnih poena u polufinalu, a u finalu ništa. Ne shvatam hajp oko te Gagine pesme, meni lično ne drži pažnju, posebno kada ne gledam spot. Ali nebitno, pobeda je bila prilično ubedljiva. 👍
@Shum čestitke i tebi na sjajnoj organizaciji.

Meni je ovaj zadatak bio prilično izazovan, tako da sam zadovoljan i samim ulaskom u finale. Rok nije moj žanr, ali čak mi ni to nije predstavljalo toliki problem koliko činjenica da izvođač mora da bude debitant. Uglavnom sam sa svim rok izvođačima sa moje liste već debitovao (Skillet, Alternosfera, Palaye Royale) tako da je bilo potrebno preslušati ogroman broj pesama da bih našao nešto što se meni dopada.

Stigli smo do kraja ovog divnog putovanja 282. FSCa. i Igri gladi. Jako mi je drago da sam neke podsetio, a neke podstakao da se upute u ovu franšizu i otkriju ovaj distopijski svet. Nažalost, inspiracija za temu došla je usled kako svetskih tako i domaćih svakodnevnih dešavanja koja sve češće liče na odlomke iz ovih knjiga.

Prvo, čestitke @Dežurni na pobedi. Landslide u polufinalu, ukazivao je da će se isto desiti u finalu i drago mi je da se to desilo, jer pesmu i lično volim pored toga što je objektivno pesma hit. Ko bi rekao da će pobednik biti Distrikt 6 :ROFLMAO: Svakako je bilo zanimljivo iza scena pratiti borbu za LU, tu je zaista bilo napeto do samog kraja.

Hvala svima na pohvalama. Imao sam želju da organizujem FSC još od svoje pobede kada sam bio sprečen, a sada sam uspeo da nađem vremena. Ispunjujuće je iskustvo koje svakako planiram da ponovim. Dosta toga sam naučio, prvi put sam koristio Canvu jer sam želeo da dosledno prenesem vizuale iz filmova i serija, a i podsetio sam se nekih stvari u Excelu koje sam zaboravio :ROFLMAO: . Hvala @Stefan28 na simulaciji igara, hvala @Pokahontas na organizaciji finalnog slušajmo, hvala @rintintin na Spotify plejlistama, hvala @Dežurni na instrukcijama za Melburn. Posebno hvala @Ivana za veliko strpljenje na sva moja verovatno glupa pitanja :LOL:. Takođe hvala svima na podršci, bez vas ovo ne bi bilo ovako dobro!

Što se tiče moje pesme, nismo se proslavili, ali sam na ovaj bend naišao slučajno i drago mi je što sam baš ovu pesmu poslao, jer sam etno zadatkom hteo da privučem što više istočnoevropskog etna, kojeg volim, međutim ostali izgleda i ne baš :ROFLMAO:

S nestrpljem čekam sledeću temu :love:

Back