Stigli smo do kraja ovog divnog putovanja 282. FSCa. i Igri gladi. Jako mi je drago da sam neke podsetio, a neke podstakao da se upute u ovu franšizu i otkriju ovaj distopijski svet. Nažalost, inspiracija za temu došla je usled kako svetskih tako i domaćih svakodnevnih dešavanja koja sve češće liče na odlomke iz ovih knjiga.
Prvo, čestitke
@Dežurni na pobedi. Landslide u polufinalu, ukazivao je da će se isto desiti u finalu i drago mi je da se to desilo, jer pesmu i lično volim pored toga što je objektivno pesma hit. Ko bi rekao da će pobednik biti
Distrikt 6
Svakako je bilo zanimljivo iza scena pratiti borbu za LU, tu je zaista bilo napeto do samog kraja.
Hvala svima na pohvalama. Imao sam želju da organizujem FSC još od svoje pobede kada sam bio sprečen, a sada sam uspeo da nađem vremena. Ispunjujuće je iskustvo koje svakako planiram da ponovim. Dosta toga sam naučio, prvi put sam koristio Canvu jer sam želeo da dosledno prenesem vizuale iz filmova i serija, a i podsetio sam se nekih stvari u Excelu koje sam zaboravio

. Hvala
@Stefan28 na simulaciji igara, hvala
@Pokahontas na organizaciji finalnog slušajmo, hvala
@rintintin na Spotify plejlistama, hvala
@Dežurni na instrukcijama za Melburn. Posebno hvala
@Ivana za veliko strpljenje na sva moja verovatno glupa pitanja

. Takođe hvala svima na podršci, bez vas ovo ne bi bilo ovako dobro!
Što se tiče moje pesme, nismo se proslavili, ali sam na ovaj bend naišao slučajno i drago mi je što sam baš ovu pesmu poslao, jer sam etno zadatkom hteo da privučem što više istočnoevropskog etna, kojeg volim, međutim ostali izgleda i ne baš
S nestrpljem čekam sledeću temu