282. FSC - 282. Igre Gladi

Sad da vidimo ko je ovde Katnis (dobrovoljac).
Ja sam Efi.
Ja bih volontoriao kao tribute ali sam dao obećanje da me u ulozi organizatora više nećete videti. Tako da ću kao Hejmič samo da se povučem u mrak :D

Niko ne želi da organizuje FSC u toku Evrovizijske nedelje 😂

Ja sam nesposoban da organizujem trenutno ali imam kul teme u glavi ako za to ikad dođe momenat. 😂

Što finale u vreme nedeljnog ručka i Tirkiznog tepiha! Kad više stvari radiš i gledaš,u isto vreme, onda nešto zaboraviš.

Čestitam pobedniku Dežurnom i organizatoru igre Shumu. A čestitam i samoj sebi na prvom finalu i Princu želim da u Bazelu bude uspešan kao ja na Igrama gladi.

Zahvaljujem svima koji su glasali za mene, a naročito @dracarys koji je dao 12 bodova mojoj pesmi. Vidim da se pesma svidela mnogima, malkice više ženama sa foruma.

Meni je bilo jako teško da glasam jer mi je malo pesama bilo poznato, a kad sam preslušala mnogo mi ih se svidelo. Uglavnom, lepo sam se zabavljala.

Neka neko stavi imena učesnika 282-FSC u činiju i izvuče sledećeg organizatora ako nema dobrovoljaca, taman se ukalapa u ovu temu. 😎

Ovo bi bila dobra fora, jedino što bi verovatno rokovi morali biti fleksibilniji jer ipak su privatne obaveze uvek na prvom mestu. :D

Back