285. FSC - Secrets of Wisteria Lane

Fali ova legendica da bi zabava bila potpuna. Huanita i dečje pesme.

giphy.gif

Meni je iskreno Basshunter za zamenu, više od 50% je praktično isto kao ova koja je učestvovala.
Tako da, ako je pošiljalac prisutan, slobodno nek šalje novi predlog. :)
Poslao sam pošaljiocu upit za zamenu, čekamo i to. Svakako je glasanje od sutra ujutru tako da ne remeti ništa.

Hvala svima na pohvalama, drago mi je da vam se svidelo, sve je bilo verovali ili ne iz glave, organski. Mislim na same opise 🤣 Nisam imao nikakvu skriptu.

Bas su super 😍 zurka bi bila nezaboravna.
Jesu super sve dok ne otvore usta. Mogu da se gledaju samo kada se utiša ton, kao modeli, što im valjda i jeste profesija. Mada meni se lično ne sviđa takav izgled kod muškaraca, što bi se reklo građeni kao stalak za infuziju.

Океј, Тејт и Адисон су 2 различите певачице... Лепа приредба, видећемо какве су песме. Овако знам 4-5 песама.

Po praviliniku, cini mi se, posiljalac ima 3 sata od objave da promeni pesmu, inace se iskljucuje iz takmicenja.
Čekao sam da se pojavi ali moraću nažalost da diskvalifikujem pesmu. Drugo polufinale ostaje na 21. pesmi.

Plejliste su sređene, odmah nakon mene glasate sutra od 08:00.

Odlična priredba Libyy, znam nekoliko pesama, jedna mi je baš pozitivno iznenađenje i drago mi je da je vidim

To pravilo od 3 sata se bukvalno nikad nije primenilo otkad ja učestvujem.
Ništa tebi liberta, mislim da ni ti više ne znaš po kome ćeš, jedno je ako je učesnik video poruku i namerno odugovlači sa zamenom, ali možda učesnik stvarno nije bio na forumu od prezentacije pesama, možda će ujutru videti i poslati zamenu.

Ništa tebi liberta, mislim da ni ti više ne znaš po kome ćeš, jedno je ako je učesnik video poruku i namerno odugovlači sa zamenom, ali možda učesnik stvarno nije bio na forumu od prezentacije pesama, možda će ujutru videti i poslati zamenu.
Upravo je to bio i slučaj da osoba nije bila tu ali šta ću pravila su pravila.

Upravo je to bio i slučaj da osoba nije bila tu ali šta ću pravila su pravila.

Bila su pravila ta ista i na 266 fscu kod Marka i čekalo se oko 10 sati (ako ne i više) na zamenu. Ako ti se forumaš javio u međuvremenu i želi da promeni ne vidim razlog da mu se ne dozvoli ako se tada čekalo na zamenu.

Čekao sam da se pojavi ali moraću nažalost da diskvalifikujem pesmu. Drugo polufinale ostaje na 21. pesmi.

Plejliste su sređene, odmah nakon mene glasate sutra od 08:00.
Nisam toliko upućen u pravila ali žao bi mi bilo da se bilo ko diskvalifikuje. Pogotovo ako osoba nije ulazila na forum i uopšte nije videla poruku da mora da zameni pesmu. Da se ja pitam sačekao bih do početka glasanja sutra ujutro, ako do tada ne pošalje zamenu onda je okej da se diskvalifikuje. Mislim svakako ima vremena i rok za glasanje je poprilično dugačak, meni ne bi smetalo ni da se malo pomeri.

Poslušaćemo šta kaže šefica @Ivana

Ja sam samo podsetio na pravila, bio sam i ja u situaciji, da sam morao na brzaka da menjam pesmu.

To se i meni desilo na Detektivkinom fsc-u, zamalo da dobijem ban. Jednostavno mi iskrslo nesto neodlozno nisam imala pojma da moram da zamenim pesmu.

Jesu super sve dok ne otvore usta. Mogu da se gledaju samo kada se utiša ton, kao modeli, što im valjda i jeste profesija. Mada meni se lično ne sviđa takav izgled kod muškaraca, što bi se reklo građeni kao stalak za infuziju.
Nekada je i stalak dovoljan, dok ne stigne infuzija 🤪

Za svaki slučaj ću napisati i na temi, ako se nađe takva mogućnost da forumaš MOŽDA bude na forumu pre nego što liberta vidi pp koji sam mu poslala. Može poslati zamensku pesmu. :)

Back