Čestitke Destryju, pesma je dobra, ali vremenom malo dosadila zato i nije bilo većih poena sa moje strane.
Liberta, tebi pohvale na organizaciji, uspeo si nekako da privedeš kraju i pored svega što je pratilo organizaciju. Razumem da se ponekad pogodi takav period da ti se i privatno dese neke loše stvari, ali šta da kažem, glavu gore, pregura se nekako. Za ono na početku, svakako sam već napisala šta sam imala pa se neću ponavljati, ali što se ostalog tiče, provlače se, svremena na vreme diskusije o pravilima na temama izdanja (šta znam, možda je ljudima lakše po difoltu da "opletu" post u temi koja je aktuelna i pored toga što postoji tema vezana za to), tako da nije to samo do ovog izdanja, ali verujem da se istaklo zbog čitave energije koja ga je pratila. Žao mi je što čujem da želiš da završiš sa daljim organizovanjem, ali poštujem, mada nadam se da bi mogao vremenom da se predomisliš.
Što se rezultata tiče, ne mogu reći da sam zadovoljna skroz, kad mi je TOP3 u drugoj polovini tabele, pretpostavljam da se drugačije ni ne očekuje. Ovde opet moram da istaknem organizatora zbog podsećanja na jednu divnu baladu, koju dugo nisam čula, mada mi je iskreno bolji Darkov album iz 2007. / 2008. ali je svakako i ovo pesma za TOP poene. Verovatno bi bilo i više da nije bilo te jedne (u polufinalu dve) pesme koja mi je bilo otkriće.
Oko mog učešća, rekla sam i nakon polufinala, ponovo ste mi "uboli" zadatak koji mi je potpuno odgovarao, ali opet stara priča da ne znam da izaberem pesmu kako treba. Možda bih bolje prolazila da se "uparim" sa nekim, da meni birate brojeve zadataka, a taj neko drugi da šalje pesme.

Hvala Luxu na 8 poena, Anhelu na 6, Rou na 5, Detektivki i Marku na po 3 i Милану na 2 poena.
Screenshototovi: prijave: JellyJelly i botbona; polufinale - glasovi: Endrega, Miki; finale - glasovi: Stole, Storm.
glasovi i prijava organizatora, samo da ih uploadujem.
EDIT:
Da, evo i tabele ponovo, pošto, bar u ovoj koju sam ja gledala nije bilo upisano 5 poena za Belen koje je Ro dao (kod Carlosa su bili obrisani). I još jedna mrvica koju sam primetila je da Tetsujin u drugom polufinalu ima 54 poena i 9 glasača (stajalo je 8) ali ne utiče na plasman. Pohvale i za razrešavanje do kraja stanja sa izjednačenjima, iako je kod Viki i Matta vredelo jedino toliko da se istakne koliko je pesama završilo ispred direktnog finaliste u tom polufinalu.