libertà
Ekspert

Pozdrav dragi forumaši, kroz novo putovanje vodim vas u mali grad pod nazivom “Fairview” i poznatu fiktivnu ulicu “Wisteria Lane”. Kao što znate, moje prethodne dve organizacije obeležila su putovanja u Afriku i Libertaniju.
Nazivi prethodnih organizacija - otvara se na klik:
232. FSC - Roadtrip to Africa
254. FSC - LIBERTANIJA CALLING
a ovog puta zajedno otkrivamo tajne ovog misterioznog grada.
Tema je inspirisana kultnom serijom “Očajne domaćice” koju sam odgledao čak dva puta i odlučio da napravim FSC omaž posvećen istoj. Ukratko o samoj seriji:
- Očajne domaćice (engl. Desperate Housewives) američka je televizijska serija koju je stvorio Marc Cherry za ABC. Prikazivana je od 3. oktobra 2004. do 13. maja 2012. godine, a sastoji se od 180 epizoda. Smeštena u Wisteria Lane - u, ulici u izmišljenom gradu Fairview - u u izmišljenoj državi. Očajne domaćice prate živote grupe žena viđene očima njihove prijateljice i komšinice, koja je sebi oduzela život u pilot epizodi. (Mary Alice Young) One prolaze kroz lične borbe i porodični život, dok se suočavaju sa tajnama, zločinima i misterijama skrivenim iza vrata njihovog naizgled prelepog i savršenog prigradskog naselja.
Često prolazimo pored komšija ali ni ne slutimo kakve tajne kriju. Da li ste spremni da otkrijete tajne forumaša? Ja jesam.
Podela zadataka će biti koncipirana tako da su sami zadaci inspirisani likovima iz serije, gledao sam da ne budu preteški ali i u sklopu samog lika kojeg vam dodeljujem. Kako pratimo samu radnju ove misteriozne ulice, zadaci će biti predstavljeni isključivo u privatnoj konverzaciji između organizatora i forumaša koji bira zadatak, pa do samog predstavljanja pesama neću predstaviti opise svih zadataka.
Uz samu temu zadatka, važe i na snazi su standardna FSC pravila.
Birate brojeve od 1 - 52 i zadatke možete tražiti već od 17:40, a prijava pesama kreće od 15.6. 00:00 i traje do 20.6. u 12:00.
Molim @Majsta94 koji je pogodio kakva tema je u pitanju da dodeli broj zadatka za mene i Ivanu.
Srećno i neka najbolji pobedi!
SPISAK PESAMA
https://docs.google.com/spreadsheet...rZYEkqknHqpYHcALyBhxWPSN4jQ/edit?usp=drivesdk
Attachments
Last edited: